tetek lum tumbuh da pandai raba raba

assalamualaikum..first time entry aku bg salam.al maklum la tajuk entry da sedimikian rupe.sory ye.hukhuk


hadoii apa nak jadi budak sekolah zaman skng!!
baru2 ni haku punye sekola buat Hari Akademik iaitu hari ko nak sampai kan repot kad kat parents2 pastu ngko leh la uat sesi ngumpat dan luah segala yg terbuku di sanubari ngko pasal student tu pd mak bapak dye!huh..kira hari kejam sedunia la. masa ni la ngko tau langit tggi or rendah ye tak..aku akan citer segala gala nya pade bapak ko pangai ko kat skola.muahaha..syorgaa!!


fine.tolak tepi pasal tu.so dpendekkan cter..u all nak tau apa jadi masa hari tu?

::sesi meraba raba::


seyes okay aku tak tipu.aku cbuk layan parent2 dtg kat kelas..dorang2 yg durjana si mangkuk ayun ni leh lak berkumpul kat blkg main raba raba.yg laki bg pompuan pegang anu dye..yg pompuan bg laki tu pegang tetek dye.cilaka punya budak.


mmg aku marah.kenape?sebab baru tingkatan satu da pandai keji camtu..huh..so nak tau apa aku akan buat??sampai skng dorang masih lg ingat aku tak nampak perbuatan keji dorang.ko tgu okay.tgu.balasan kamu kamu di donia ni akan tiba.


first....aku akan repost pd guru disiplin yang paling garang di donia ni..sapa lagi..cekgu RAHMAN!tgu ko.
second...before aku serahkan kau di muka pengadilan,aku akan jumpa kau dulu kat bilik kaunseling.kasi bernanah telinga kau dgr caramah aku.
third...aku akan coll mak bapak ko! 


nak gaduh?jom...damn!!bodo baik laki baik pompuan.dua2 bodo.dtg sekola suh belaja.ko men raba raba.kecik kecik taknak mampus.da besar men raba raba.!oohh beratnya tanggungjawab seorang guru utk didik mereka menjadi manusia~!! ohh tidakk..oohhh..


abes da citer.

p/s jgn harap aku nak letak gambar mcm dlm tajuk tu dlm entry ni.LEMPANG?
Previous
Next Post »

13 komen

Write komen
cikery
AUTHOR
July 13, 2010 at 9:13 PM delete

hahaha...terbaik lah cikgu! baru form 1 dah gatal tahap gaban

Reply
avatar
Pelat
AUTHOR
July 13, 2010 at 9:18 PM delete

gua rasa diorang tengah belajar biologi lah...
kaguma plak gua

Reply
avatar
Nina Nurziana
AUTHOR
July 13, 2010 at 9:21 PM delete

hish budak budak sekarang!! mmg nak kene lesing!

Reply
avatar
Dean
AUTHOR
July 13, 2010 at 9:35 PM delete

cikery...tau takpe..mmg terbaek dr ladang..panas hati aku.huhu
pelat..yeke?takpe..tak lama lg aku ajar ckup..haha
redriben...betul...ectely bende ni seyes happened..hmm...so how?reality..
nina..tau tkpe..rasa nak tikam je..tu la..beratnya tugas guru..huh

Reply
avatar
L
AUTHOR
July 13, 2010 at 10:01 PM delete

itu bru budak2 form 1 bai..ni yang dok skol rendah lagi da terjebak...ni la akibat globalisasi tanpa sempadan...

Reply
avatar
Roy A.L
AUTHOR
July 13, 2010 at 10:46 PM delete

garang betoi cikgu nie.... takot saya!!! :P

tapi mmg betoi tak patot dorang uat mcm tu.....

Reply
avatar
Dean
AUTHOR
July 14, 2010 at 1:02 AM delete

L...tu la pasal..selama ni ai bace kat paper je..now see...dpn mata ha!! hadoii..

roy..jgn la takot..hehe cikgu standard la garang..;p

Reply
avatar
hiro
AUTHOR
July 14, 2010 at 4:11 PM delete

gilos..ini serius bahaya..kepada cikgu disiplin..sila amik perhatian..ahaha

Reply
avatar
Dean
AUTHOR
July 15, 2010 at 2:59 PM delete

yusuf..thankss...
hiro...haha..mmg bahay pun...rasa nak geget je tinge student tu

Reply
avatar
Lizzie Yasmin
AUTHOR
July 16, 2010 at 11:47 AM delete

Peh, tue lar budak skang.. terlalu rasa ingin tahu.. bab pelajaran x reti pun nk tanya lebih2... bab2 tue, pandai jer wat eksperimen sndiri.. hancur2..

Reply
avatar
Dean
AUTHOR
July 16, 2010 at 5:35 PM delete

lizzie...ye betul!!!bab pelajaran..kan main payah lg nak tanya...hadooii..laa

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon