Jom Join Contest Cik Aish!

SUDAH DITUTUP

 
Salam semua!
Semalam saya dapat Discount Voucher RM50 Focus Point. Sebab saya punya birthday nak dekat. So teringin nak buat contest untuk korang suma join and dapatkan Diz Voucher! Mana tau kot-kot nak buat spec ke kan. Hehe. Sesiapa yang berminat jom join contest ni.


SYARAT PENYERTAAN


1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA

2. Anda mestilah menjadi follower Belog Cik Aish 

3. Sila buat satu entry yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"

3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik u all  yang comel-comel tu. Contoh macam ni..tpi ni contoh je lah. hehe




4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner kat atas skali tu, (bukan gambar budak tecik ni taw) dalam entry anda.

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini..supaya senang sy tengok gambar2 budak2 tecik yang comey macam mia sara tu..

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011

8. Saya hanya memilih seorang blogger sahaja yang akan menerima DISCOUNT VOUCHER RM50 FOCUS POINT

DAN 

Pemenang kedua dan ketiga pula akan dapat hadiah saguhati yang comel!

KALAU U ALL TAKDE ADIK PEREMPUAN, LELAKI PUN BOLEY
KALAU U ALL TAKDE ADIK, ANAK BUAH KE ANAK KE PON BOLEY
AS LONG THEY ARE PART OF YOUR FAMILY!
MUAHH GUD LUCK

Previous
Next Post »

163 komen

Write komen
fadhdeela
AUTHOR
January 12, 2011 at 7:47 PM delete

dah join..deela 1st skali join hihi

Meh sini: Contest adik comey!

Reply
avatar
ciK mOt ©™
AUTHOR
January 13, 2011 at 12:57 PM delete

gambar adik takde...anak2 adalah...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
January 13, 2011 at 1:00 PM delete

hehe..tak kisah..asalkan they are part of your family and KIDs.. !

Reply
avatar
January 13, 2011 at 1:12 PM delete

adik paling kecik dah umo 25, huhu!!
anak ade la umo 2 thn..tp laki..tkpe ke?

Reply
avatar
Akuzie
AUTHOR
January 13, 2011 at 2:06 PM delete

Cik aish saya dah join
Tq..
ni link saya...
http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
ku izzati
AUTHOR
January 13, 2011 at 2:37 PM delete

da join!!

http://kni2907.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
annur_islam
AUTHOR
January 13, 2011 at 2:47 PM delete

Salam..
Thanks Cik Aish kerana jemput saya join contest nie..

Saya join yer..

http://annurislam90.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Salam Ukhwah...^_~

Reply
avatar
Simplemama
AUTHOR
January 13, 2011 at 3:37 PM delete

mama tak de adik laaa....i'm the youngest..anak sedara boleh tak?

Reply
avatar
mia.lia
AUTHOR
January 13, 2011 at 5:03 PM delete

http://luvmia97.blogspot.com/2011/01/adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

Reply
avatar
mia.lia
AUTHOR
January 13, 2011 at 7:31 PM delete

sori!sy lupe tag..haha..nnti sy tag

Reply
avatar
teha_sheweet
AUTHOR
January 13, 2011 at 9:19 PM delete

hye.. teha dah join..
ini link saya..

http://worldteha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
teha_sheweet
AUTHOR
January 13, 2011 at 9:20 PM delete

hye.. saya dah join..
ini link saya..

http://worldteha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
noraim
AUTHOR
January 13, 2011 at 9:21 PM delete

join!

http://noraimismail.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
noraim
AUTHOR
January 13, 2011 at 9:25 PM delete

dah join! :)

http://noraimismail.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
noraim
AUTHOR
January 13, 2011 at 9:28 PM delete

dah join! ;)

http://noraimismail.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
tarie
AUTHOR
January 13, 2011 at 10:26 PM delete

alaaa..klu adik org ln xblh ekk

Reply
avatar
annur_islam
AUTHOR
January 13, 2011 at 10:44 PM delete

http://annurislam90.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
January 13, 2011 at 11:01 PM delete

MamaZakwan, Simplemama, tarie - anak pun bolehlah asalkan kids and part of your family!
thanks support!

Reply
avatar
Nadzmy
AUTHOR
January 13, 2011 at 11:56 PM delete

xde adik..mcm mn?anak buah boleh x??

Reply
avatar
wanicha
AUTHOR
January 14, 2011 at 9:20 AM delete

cik aish...dah join tau
kite dah follow dah (follow me back ya..)

http://sweetwanicha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
wanicha
AUTHOR
January 14, 2011 at 9:23 AM delete

lupe la dah bg link ke blum..
kite bg skali lg yek

http://sweetwanicha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Aind Biebs
AUTHOR
January 14, 2011 at 6:02 PM delete

nak join! 1st time AInd join contest setelah 2 taon dalam dunia blogger nie..

Reply
avatar
Aind Biebs
AUTHOR
January 14, 2011 at 6:49 PM delete

nie link nye..http://ain-pinkhouse.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
KeYLa GoJez
AUTHOR
January 14, 2011 at 10:53 PM delete

qla da join n da f0llow da.. =)

http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com

Reply
avatar
Amalina Azlan
AUTHOR
January 15, 2011 at 12:20 PM delete

saya join gak! :)

http://amalinazlan.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
cik teynteyn
AUTHOR
January 15, 2011 at 4:08 PM delete

HAI ..
I FOLLOW U .
AND JOINED THIS CONTEST ..
http://cintasanggadis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
cik teyn
AUTHOR
January 15, 2011 at 4:15 PM delete

http://cintasanggadis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

joined u and follow :)

Reply
avatar
Imma
AUTHOR
January 15, 2011 at 5:31 PM delete

Alamakkk...I have only a little boy..mana plak nak sama mcm mia sara..hukhukk...qualified utk join tak..??

Reply
avatar
KeYLa GoJez
AUTHOR
January 15, 2011 at 6:38 PM delete

qla da join da...

imakillerbutnotamurderer.blogspot.com

Reply
avatar
fiQ da 'loLLy
AUTHOR
January 15, 2011 at 6:55 PM delete

aaa hye! saye join!! ;)

http://biliksepah.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
haswani
AUTHOR
January 15, 2011 at 9:02 PM delete

saya mohon join ye.. http://haswani.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 15, 2011 at 9:44 PM delete

salam .farah join yea
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/om-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
cik faez
AUTHOR
January 15, 2011 at 11:01 PM delete

sy join kontest awk ea .. ^^"
http://xoxohaneyko.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Mommy Pinky
AUTHOR
January 15, 2011 at 11:21 PM delete

Follow sambil join contest..ekeke xD

http://babybiey.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

jemput tgk tau.

Reply
avatar
iN dA Q !
AUTHOR
January 16, 2011 at 12:08 AM delete

dah join ! =)

http://lessthanandequalto.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 16, 2011 at 12:46 AM delete

salam cik aish cik bella mau join dan dah join pown he6..di laman nie sila check okey huk3

http://bella0107.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Imma
AUTHOR
January 16, 2011 at 5:50 PM delete

OK..kamni dah koined..Thanks kerana menjemput..hihi

http://immasurya.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 16, 2011 at 7:10 PM delete

Dah join..:)

http://cahayapemberiaku.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
mira♥smile
AUTHOR
January 16, 2011 at 9:54 PM delete

Dah join....

http://mira-smile.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Miss Mucuk !
AUTHOR
January 16, 2011 at 10:28 PM delete

salam..join gk :)

http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 17, 2011 at 1:49 AM delete

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 17, 2011 at 5:12 AM delete

nak join!!!

http://aboutphantomkid.blogspot.com/2011/01/j0m-j0in-contest-adik-saya-c0mel-cam.html

Reply
avatar
Finaz Jaafar
AUTHOR
January 17, 2011 at 10:54 AM delete

join sudah !!
http://nieynasz.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
cik zura
AUTHOR
January 17, 2011 at 9:28 PM delete

http://zurazaifi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join.. :)

Reply
avatar
January 17, 2011 at 10:50 PM delete

dyba join~


http://sweetdyba.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
sHaKiLa
AUTHOR
January 18, 2011 at 1:06 AM delete

nk join nk join (hentak2 kaki)

http://shakhamis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Lizz
AUTHOR
January 19, 2011 at 12:46 AM delete

sudah join :)
http://lizsayangsemua.blogspot.com/2011/01/contest-cik-aish.html

Reply
avatar
sepatu_Kaca
AUTHOR
January 20, 2011 at 1:01 PM delete

salam..

join GA juga..

http://heelsbundle.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
O'gosh
AUTHOR
January 21, 2011 at 12:29 PM delete

den xdo adik la pulak..

Reply
avatar
Qyqy Ahmad
AUTHOR
January 21, 2011 at 8:44 PM delete

join ! join ! ;)

http://euforia134.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 22, 2011 at 10:32 AM delete

join juge! =)
1st time masuk contest.
saje suke2.. =)

http://zirazerra.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
~ shana ~
AUTHOR
January 22, 2011 at 1:46 PM delete

join juga.. ^^
saje suke2..hehe..

http://ceritasekuntumbunge.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
meknie
AUTHOR
January 23, 2011 at 11:25 PM delete

saya mau joi jugak! ;p

http://cooneymeknie.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Cute MuM
AUTHOR
January 24, 2011 at 10:39 AM delete

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

TQ

Reply
avatar
eb ezrin2
AUTHOR
January 24, 2011 at 1:11 PM delete

nak join gaks

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

tq
id: eb ezrin

Reply
avatar
January 24, 2011 at 1:55 PM delete

salam dear,

i join http://tsukinano.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 24, 2011 at 3:43 PM delete

Salam Aish..K.atie dah join gak..jemput ziarah yer

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
deAnza-wAnda
AUTHOR
January 24, 2011 at 5:37 PM delete

singgah n follow kamoo ya...

Reply
avatar
EZAN IDMA
AUTHOR
January 26, 2011 at 4:44 PM delete

jOIN :)

http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Ila Nabilah
AUTHOR
January 26, 2011 at 6:12 PM delete

Salam sis Aish .. Ila dah join ..

http://ilabella99.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

Reply
avatar
aien
AUTHOR
January 26, 2011 at 7:44 PM delete

saya dh join !!!! hehehe.

http://aiensamian.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 26, 2011 at 7:58 PM delete

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join

Reply
avatar
yatsyakirah
AUTHOR
January 26, 2011 at 8:32 PM delete

ah join contest nie

http://yatsyakirah.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
cikshaz
AUTHOR
January 26, 2011 at 9:08 PM delete

join already :

http://misipunyabelog.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

;)

Reply
avatar
Nieya Sue
AUTHOR
January 26, 2011 at 10:25 PM delete

hye..saya da join..;)

http://honeysue93.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 26, 2011 at 11:11 PM delete

sy bru na join.hehe

http://biechocolatelovers.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 26, 2011 at 11:24 PM delete

nak join..

http://biechocolatelovers.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
RaraTan
AUTHOR
January 27, 2011 at 12:12 AM delete

http://1234cuppycakes.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join ! XD

Reply
avatar
Nadiah Sidek
AUTHOR
January 27, 2011 at 12:12 AM delete

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
RaraTan
AUTHOR
January 27, 2011 at 12:15 AM delete

http://1234cuppycakes.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join ! XD

Reply
avatar
dyra
AUTHOR
January 27, 2011 at 12:16 AM delete

join jugak

http://adierajohari91.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

Reply
avatar
dyra
AUTHOR
January 27, 2011 at 12:19 AM delete

join jugak !

http://adierajohari91.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

Reply
avatar
q i
AUTHOR
January 27, 2011 at 1:03 AM delete

saye da join...

http://makakukteakuhensem.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-macam-mia.html

time kasih

Reply
avatar
miss keila
AUTHOR
January 27, 2011 at 4:38 AM delete

http://syakillaazhar.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

huhu..join juga..;))

Reply
avatar
nadiah
AUTHOR
January 27, 2011 at 11:00 AM delete

salam,jom2 join GA saya...
tarikh tutup 31JAn2011

Reply
avatar
azleen
AUTHOR
January 27, 2011 at 2:32 PM delete

saya join..saya join...
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
lovelyfana
AUTHOR
January 27, 2011 at 5:03 PM delete

yunk.. gmbo anak buah bole?

Reply
avatar
qin zyie
AUTHOR
January 27, 2011 at 5:31 PM delete

cik aish..
sye j0in..

http://redloveqina-qin.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
farasakura
AUTHOR
January 27, 2011 at 6:27 PM delete

fara join :)

semoga menang ! yeay :)


http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/01/ready-made-by-httpgetmedean.html

Reply
avatar
January 27, 2011 at 8:32 PM delete

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 27, 2011 at 9:05 PM delete

Salam... saya join jugak!
Selamat dtg ke blog Perisai Mahkota yer..^_^
hrp2 trpilih yer...hihi

http://perisai-mahkotasufi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
ibu humaira
AUTHOR
January 28, 2011 at 11:47 AM delete

saya join ye....

http://noorhalim853.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
amalyna
AUTHOR
January 28, 2011 at 4:57 PM delete

saye join~

http://ladanghatyku.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
hunny lensa
AUTHOR
January 28, 2011 at 5:29 PM delete

http://click2lover.blogspot.com/2011/01/contest2.html

thanks for the contest..!! luv it so much...

Reply
avatar
azira
AUTHOR
January 28, 2011 at 6:41 PM delete

http://naxira.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah join contest...hehe~

Reply
avatar
January 28, 2011 at 8:22 PM delete

http://liatika1402.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html,,,sy join ek..heheh

Reply
avatar
miszadila
AUTHOR
January 28, 2011 at 10:18 PM delete

Cik Aish!
ila da join contest ni. =)

http://miszadila.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 29, 2011 at 12:24 AM delete

Have done :)

http://syaisukri91.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

Reply
avatar
reen ™
AUTHOR
January 29, 2011 at 12:01 PM delete

salam, saya join :)

http://sarinabeginagain.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
anakpakcikdin
AUTHOR
January 29, 2011 at 2:10 PM delete

dah join..

http://anakpakcikdin.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 29, 2011 at 4:47 PM delete

http://jangansukasibuk.blogspot.com/2011/01/beza-kiut-n-comey.html

izinkn patik join skali ! hee

Reply
avatar
mira
AUTHOR
January 30, 2011 at 2:11 PM delete

minta izin join juga :)
salam ukhwah :)
http://mylifemira.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
ikin
AUTHOR
January 30, 2011 at 6:48 PM delete

join!!!
http://jangankaumimipi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Nana
AUTHOR
January 31, 2011 at 11:22 AM delete

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Aynn
AUTHOR
January 31, 2011 at 11:51 AM delete

Dah join.

http://thisisaynn.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Thank you.

Reply
avatar
January 31, 2011 at 12:45 PM delete

udah join
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
PΣΛHH™
AUTHOR
January 31, 2011 at 1:03 PM delete

Dah join :)

http://shuhadaahoho.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
islah_nafsina
AUTHOR
January 31, 2011 at 1:23 PM delete

islah join...
http://islahnafsina.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
madu
AUTHOR
January 31, 2011 at 1:27 PM delete

oke cik Aish! sy dh join contest nih... hope u will update my name tuh...

nih link sy...

http://mardeamd7.blogspot.com/2011/01/jom-join-ini-contest.html

:)

Reply
avatar
acidd maula
AUTHOR
January 31, 2011 at 5:14 PM delete

JOIN :)

http://aciddmaula.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
YANA
AUTHOR
January 31, 2011 at 5:39 PM delete

MENGE-join hihi

http://thestoryofyana.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Pieqaizan
AUTHOR
January 31, 2011 at 6:28 PM delete

pieqa da join!!

http://shafiqahaizan.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
nanisnorhalim
AUTHOR
January 31, 2011 at 9:06 PM delete

http://naneesnanis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
January 31, 2011 at 10:47 PM delete

hi, dah follow and mau join..saye pon ade adik kiut tauu..haaa..sini..

http://mstutustylo.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
February 1, 2011 at 12:15 PM delete

batrice pun nak join ler kakak

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
imaza93
AUTHOR
February 1, 2011 at 4:39 PM delete

join :)


http://imaza93luvgreen.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
cAQluF
AUTHOR
February 1, 2011 at 4:45 PM delete

sy j0in..http://me-myself-fairytale.blogspot.com

Reply
avatar
February 1, 2011 at 5:53 PM delete

nana da join
http://nanaadnan90.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
February 1, 2011 at 6:22 PM delete

cik aish ! saya nak juin juga ~ hee.
http://ciklate1410.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html
;)

Reply
avatar
February 1, 2011 at 7:05 PM delete

salam cik Aish...
mak cik Aisy nak juin jugak ye ;)

neh link :
http://leenismail.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
February 1, 2011 at 8:31 PM delete

saya nmpk contest ni,,
btw,SELAMAT HARI LAHIR!
ni link contest tu,,
http://izzati-musiclover.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
nurulfarhana
AUTHOR
February 1, 2011 at 10:38 PM delete

http://fanaisnotyours.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

^_^

Reply
avatar
February 2, 2011 at 2:16 AM delete

http://nenekcomel.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

sila lihat cik aish =)

Reply
avatar
amyeryn
AUTHOR
February 2, 2011 at 7:27 AM delete

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

id follower:mama tisya

Reply
avatar
Ai Ni..
AUTHOR
February 2, 2011 at 7:31 PM delete

saya baru joint contest ni..
jangan segan2 datang tengok tau..hihi..

http://kesahygtakterkesah.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Ai Ni..
AUTHOR
February 2, 2011 at 8:35 PM delete

rasa cam da hantar penyertaan..huhu..

Reply
avatar
tarie
AUTHOR
February 2, 2011 at 8:39 PM delete

dh..huhu

http://mamma-me0ww.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
AIN
AUTHOR
February 2, 2011 at 11:53 PM delete

SYE DH JOIN CIK AISH..jom tok kecomelannyer..

http://chempakasari92.blogspot.com/2011/02/contest-aik-saye-comel-macam-mia-sara.html

Reply
avatar
echa
AUTHOR
February 3, 2011 at 12:11 AM delete

http://matamunawarah.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saye juin!!! tgk la keserupaan dan kecomelan mereka~ :)

Reply
avatar
echa
AUTHOR
February 3, 2011 at 12:17 AM delete

http://nieynasz.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
nabielahuda
AUTHOR
February 3, 2011 at 3:53 AM delete

dah join contest ni.
(^_^')>

http://iammyownheroin.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

kak aish tengok taw! hehe.thnx! =)

Reply
avatar
cikpuanhady
AUTHOR
February 3, 2011 at 8:04 AM delete

salam..me join.entri autopublish jam 10.13 malam nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Reply
avatar
ain
AUTHOR
February 3, 2011 at 11:07 AM delete

weeeee , ain join :)
http://ain-ainea.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
February 3, 2011 at 11:23 AM delete

Assalamualaikum...sy da join contest nie..check it out yaa...mnatau ader rezki hehe...

http://syimlurfe.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
mr_mrs mikko
AUTHOR
February 3, 2011 at 11:39 AM delete

lupa tggl link hari tu..
hihih


http://mikkosblogshop.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Norhazwani
AUTHOR
February 3, 2011 at 12:21 PM delete

FOLLOW N JOIN CONTEST !

http://wanisaid.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
bee.k0tt
AUTHOR
February 3, 2011 at 1:56 PM delete

salam .
interested jgk nk j0in ;)

http://cweetlollipop.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-mcm.html

TY

Reply
avatar
ceah :)
AUTHOR
February 3, 2011 at 3:05 PM delete

ceah d join :)

http://thegreenaddicted.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Iena
AUTHOR
February 3, 2011 at 3:25 PM delete

http://naomel.blogspot.com/2011/02/kontest-adek-saya-comel-macam-mia-sara.html

Ina join! :D

Reply
avatar
Sirin Zailani
AUTHOR
February 3, 2011 at 5:57 PM delete

joined ! :D
http://thesirinzailanichronicles.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

good luck all !

Reply
avatar
February 3, 2011 at 6:31 PM delete

hey hey hey . ima nk join !

http://imah-jpc.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-macam-mia.html

Reply
avatar
Norhazwani
AUTHOR
February 3, 2011 at 6:54 PM delete

Kak Aish ..

link atas tu cancel tau .. salah .. sorry :)

ni link yg betul::
http://wanisaid.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
nadia :)
AUTHOR
February 3, 2011 at 7:18 PM delete

http://bloggienadya.blogspot.com/2011/02/322011.html

Reply
avatar
cik Dil
AUTHOR
February 3, 2011 at 8:11 PM delete

join2..ini anak sy..ehh bukan adikk sy,,hehehe..

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
February 3, 2011 at 9:59 PM delete

woo..
ramai nye join!:D
sy pown nak try
ni link sy..jenguk2 la:D

http://sayaygpemalu.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
putERi-kAtEk
AUTHOR
February 3, 2011 at 10:47 PM delete

nak join!!!!

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
shera haifa
AUTHOR
February 4, 2011 at 12:06 AM delete

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
My CoLleCtIoN
AUTHOR
February 4, 2011 at 12:28 AM delete

nk join

http://mycollpic.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Aisya Rahim
AUTHOR
February 4, 2011 at 2:44 AM delete

Hola cik aish ! join this contest! :)

http://aisyarahim.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
MamaRifqy
AUTHOR
February 4, 2011 at 2:52 AM delete

me join

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
February 4, 2011 at 4:38 AM delete

salam,

Ainan join juga ye..:)

http://sufeenan.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
caHAYA
AUTHOR
February 4, 2011 at 9:16 AM delete

da join ! ^^
http://cahaysehan.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

bole la tgok2..hehe

Reply
avatar
aryl
AUTHOR
February 4, 2011 at 11:14 AM delete

saya join...
ini borang penyertaan...
http://carutankarutaryl.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
LYA m@m@ ASYA
AUTHOR
February 4, 2011 at 11:52 AM delete

dah join:

id : lya mama asya

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

tq

Reply
avatar
Natasha Aziz
AUTHOR
February 4, 2011 at 11:58 AM delete

hye..!!
yeah..saya join..!
take a look..:)


http://natashaziz.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
♥sophie♥
AUTHOR
February 4, 2011 at 12:17 PM delete

dah follow and join contest
nie link saya

http://sophieeliscape93.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Ratu Sulaman
AUTHOR
February 4, 2011 at 3:45 PM delete

da join saat saat akhir!

http://ratusulamanratna.blogspot.com/2011/02/contest-jom-join-contest-adik-saya.html

Reply
avatar
Ratu Sulaman
AUTHOR
February 4, 2011 at 3:58 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Ratu Sulaman
AUTHOR
February 4, 2011 at 4:07 PM delete

http://ratusulamanratna.blogspot.com/2011/02/contest-jom-join-contest-adik-saya.html

join

Reply
avatar
RomaSatitan
AUTHOR
February 4, 2011 at 4:10 PM delete

new contestant here!

http://ctroma.blogspot.com/2011/02/pertandingan-adik-comel.html

Reply
avatar
Ratu Sulaman
AUTHOR
February 4, 2011 at 5:18 PM delete

sy join!

http://ratusulamanratna.blogspot.com/2011/02/contest-jom-join-contest-adik-saya.html

Reply
avatar
February 4, 2011 at 5:26 PM delete

wink.wink.hei.
da follow kamo ngan join this contest..

http://ihaveyou0801.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Ratu Sulaman
AUTHOR
February 4, 2011 at 5:29 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
February 4, 2011 at 8:08 PM delete

http://aqiebloggerboy.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saya sertai.

Reply
avatar
February 5, 2011 at 12:40 AM delete

hye cik Aish
sy join ur contest
hee.. ;)

http://sheillaluvpink.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

time kasih ;)

Reply
avatar
February 5, 2011 at 1:41 AM delete

da join gk!^_^

http://ficusssbenjamina.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
nur_insani
AUTHOR
February 5, 2011 at 9:46 AM delete

http://tishanurinsani.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar
Hayati Hamzah
AUTHOR
February 5, 2011 at 1:24 PM delete

da join n follow awl tp lupa tggal link kat sini T__T sob3

Reply
avatar
Hayati Hamzah
AUTHOR
February 5, 2011 at 2:35 PM delete

tq cik aish ;)ni link.

http://hayatihamzah.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon