Nak Jalan Jalan Europe! Tak sabar rasanya..

Salam semua.
Tajuk entry bukan main kembang kempis lagi kan?
Yelah. Tiket pun dah beli. Jadi kenalah riang ria sekejap.
Bulan 3. Tak lama pun. Sekejap saja lagi. 
Alhamdulillah. Tercapai juga nak pergi melancong lagi. 



Sebenarnya tengah duduk termenung sebab nak fikir nak beli kamera atau tak. Yelah kan, sebab nanti nak pergi Italy, Paris, Switzerland, kalau kamera cap ayam, mungkin rasa frust kot. Sebab tujuan asal nak ke sana nak enjoy puas-puas, release tension, nak ambil gambar tempat orang banyak-banyak. Sebab dulu masa pergi London, time tu saya masih terpinga-pinga lagi. Banyak gambar yang tak sempat nak snap. Jakun la katanya. Lepas tu kalau nak beli macam-macam mungkin takkan adalah kot. Sebab currency sana agak mahal. Setakat key chain atau pun fridge magnet tu Insyallah la. Senyum.






Tengah senyum sorang-sorang. Yawww..
Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
ku izzati
AUTHOR
January 4, 2011 at 11:40 PM delete

bestnye dapt g jalan2..happy holiday ye..

Reply
avatar
♥e'in♥
AUTHOR
January 5, 2011 at 1:22 PM delete

wah.. bestnye... nk ikot!!!!!

Reply
avatar
May 5, 2011 at 6:13 PM delete

hai....

bestnya nak pi europe...
bila nak pi tu....

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...