Safee Sali tolonglah fikir dulu sebelum berhijrah!

Safee Sali dengarnya hendak beraksi dalam Liga Super Indonesia (ISL)? Walaupun setakat masih belum ada perbincangan konkrit mengenai isu itu, tapi harap-harap Safee Sali janganlah terima tawaran itu. Benar, kita tak boleh halang pemain utama itu untuk berhijrah ke luar negara. Tapi kenapa Indonesia? Terbaca dalam ruangan forum Utusan Malaysia pagi tadi. 

Salah seorang peminat bola sepak negara menulis...


Kenapa pemain Malaysia masih sanggup berhijrah ke Indonesia walhal 'air ludah' orang sana masih belum kering di badan! Kalau nak bermain juga di luar, carilah negara lain!


Senyum. Betul juga luahan hati brother ni. Memang kita kena profesional dan kalau boleh naikkan nama Malaysia di negara lain. Tapi kenapa hendak berhijrah ke Indonesia? Masih banyak lagi negara lain yang terbaik dalam permainan bola sepak ni. 




Wahai Safee Sali. fikir-fikirkanlah sebelum anda membuat keputusan..
Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
January 11, 2011 at 1:27 PM delete

ya laa...
xsetuju laa kalo safee nak join team sana....
dorg da kutuk malaysia macam2....
ishh~
hope safee tak akan terima....

Reply
avatar
ku izzati
AUTHOR
January 12, 2011 at 8:24 AM delete

bw pepagi nak ckp moning!!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
January 12, 2011 at 2:58 PM delete

littlemyrshmallow : betul tu..tp dlm paper arini, dia tetap nak pegi jugak.. huhhhhh

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...