eleh ingat aku nak ngurat kau?

fineeeeeeeeee..gedik dah sampai la tuu nak usha usha mamat hensom. la...poyo je..ahaksss!!


entah..dulu time sekolah hormon nak usha usha pakwe hensem memang ada. pantang dow nampak pakwe hensem. mula ah gelabah tak ingat. berangan lebey lebey..jerawat pun time time tu ah nak tersembul keluar. ok itu tipu.




tapi bila umur dah makin meningkat nih, hormon hormon tu semua macam takde dah. ada tu ada tapi macam ala ala terkawal gitu. kira macam "ekeley mamat ni."  hahaha! muntah hijau ah pulekk..


so bila aku terjumpa sorang pakwe hensem kat kedai NIKON Alamanda tadi, disebabkan hormon nak mengusha tu dah terkawal, benda tu macam jadi biasa je. just tengok mamat tu, then buat macam biasa. cuba kalau aku yang berumur 17 tahun dulu yang jumpa mamat tu tadi. kompem mata aku ni dok jelingg pastu sengeh sengeh tunggu no fon. orang lain dengar rasa nak bunuh diri je.



dengan itu..aku sekali lagi mengisytihar kan..
aku dah tak heran dengan lelaki hensem. dan aku tau dorang pun tak heran dengan aku. tak kot...dunia memang tak kan pernah adil...wah ayattt...nak geli je..hahhaha!! ayat frust ke hape nih??





Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
RoSeS
AUTHOR
February 26, 2011 at 9:22 PM delete

"ada aku kesah kau??!!"
hhihihihi...kalo i jumpa lelaki yg ensem pun,xde la smpai t'jojol mata pandang..setakat,pndang biasa2 aje(mcm tgk abg honda civic aritu..hehhee )...Kang,kalo lbh2..dorg syok sndiri plk!
ye x??!

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
February 26, 2011 at 9:26 PM delete

kdg2 saje cuci mate tgok mamat ensem..
tp yg ensem je bkn yg jambu..
ekeke..

Reply
avatar
February 27, 2011 at 6:36 AM delete

hehhe...
masa kecik2 dulu memang macam tu...
macam baru jumpa lelaki kalau je ada lelaki handsome lalu depan muka...

tapi... OE sekarang ada lagi penyakit tu...
pantang sungguhlah...
alahai...
(n_n)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 27, 2011 at 7:28 PM delete

haha..macam macam ah. tapi hakikatnya mmg kita suka pandang kecantikan kan? tak kira lelaki atau perempuan

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon