Good time in Singapore!

Assalamualaikum uols.
Semalam tak dapat nak update blog sebab pergi Singapore sehari suntuk. Penat ok. Dah ah time pergi tu kitorang ingat flight pukul 6.45 pagi. boleh ah terhegeh-hegeh bersiap bagai pastuh tetiba tengok tiket mak ai flight pukul 6 pagi rupanya. bukan 6.45. apa lagi..kereta pun memecut di keheningan subuh dengan kelajuan 160km/j. dah ah akak aku mimpi terlepas flight semalam. nasib bek sempat sampai. nama kitorang kene sebut kat airport sebab lambat. mintak mahap la ye.



apa yang menarik di Singapore?
maybe korang dah pernah pergi. tapi ni first time ah aku sampai sini. taknak citer banyak kita layan gambar je. Layaannnn!




























next update nak cerita pasal trend orang Singapore yang buat aku senyum dan pikir panjang..tunggguuuuuuuuuuuuuu....


p/s aiiii pemenang kontest tempat pertama dengan tempat ketiga bila nak email alamat korang.haha taknak hadiah ke..haaaa





















Previous
Next Post »

2 komen

Write komen
farahin :)
AUTHOR
February 15, 2011 at 2:26 PM delete

wah, best best. i tak pernah lagi keluar malaysia.
hope one day, dpt pergi :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 15, 2011 at 6:35 PM delete

takpe..ada rezeki nnt dapat la pergi..tak jauh pun kan? org kata jauh perjalanan luas pengalaman. eh kan kan

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...