Lepas ni Terminal One Seremban pulak berhantu?

aiyoo aiyoo tak tahu. siapa kat sini yang duduk Seremban? kalau duduk Seremban, mesti masa zaman sekolah dulu selalu dating kat Terminal One kan? huhu. ala yang dekat dengan station bas tu. dulu selalu ah aku dating situ. ops pecah lubang. tapi sekarang sorry ah. makin lama makin sakit mata pandang budak budak sekolah dating situ. dah tu ramai pulak tu pelancong Bangla Nepal Indon sume ada. Mekasih daun keladi. baik duduk umah je.


hari ni baca paper utusan. Seorang pemuda maut selepas terjun dari bangunan Terminal One malam tadi. waktu kejadian pukul 7.50 malam. magrib gitu. Pemuda Cina tu mati serta merta sebab terjun dari tangga tingkat dua pusat beli belah dan kepalanya terhentak atas kereta. Polis masih siasat punca lelaki Cina ni bunuh diri. 


Hm..aiyo..apa kes lah bunuh diri lak kat situ. so remaja remaja sekolah yang selalu dating situ lepas sekolah, hati hati ah. korang jangan buat onar lak kat tangga tangga situ. jadi pape susah nanti. okay.




cuba duduk rumah. macam aku ni. apakah?
Previous
Next Post »

7 komen

Write komen
elyn dz
AUTHOR
February 27, 2011 at 5:19 PM delete

ok..dulu zmn sek slalu lepak kt term1..tp skang da lm xjejak kaki kt situ..hehe..

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
February 27, 2011 at 6:05 PM delete

uit.. maen bunoh2 diri lak..
isk isk..
jge2.. seram dgr..
hehe

Reply
avatar
q i
AUTHOR
February 27, 2011 at 7:34 PM delete

wahhh mmg xdpt la nk lepak terminat one g...
lepak jj jela hahha

Reply
avatar
nelly
AUTHOR
February 27, 2011 at 9:04 PM delete

nelly tak pergi lagi ..hahaha

Reply
avatar
Jang
AUTHOR
February 27, 2011 at 10:44 PM delete

lalu lalang smpai ke sini.. sgt tau terminal one. port indon

Reply
avatar
Amirez
AUTHOR
February 27, 2011 at 11:14 PM delete

masa matrix dulu selalu juga ke terminal 1. time tu pun pernah dengar ada orang bunuh diri kat situ

Reply
avatar
February 28, 2011 at 9:38 AM delete

alahai...
jadi lari beramai2...
semua balik rumah...
hehheh...
takut..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon