Perhatian pada peserta kontest Adik Saya Comel Macam Mia Sara :: TOP 6 !!

Salam..Hai uolls.
14 Februari ni kite akan umumkan pemenang kontest ni ok..so far..dari senarai peserta yang join, kite dah tapis-tapis. kita akan singkir kan peserta yang :


1. tak ikut syarat
2. gambar yang blur dan tak jelas
3. tak link kan ke blog kite dengan betul


so apa pun semua peserta berjaya letak gambar yang comel-comel tapi apa kan daya, pemenang hanya 3 orang saja. jadi nak tak nak kena redho idak gitu? hari ni kite nak umumkan 6 peserta yang layak dan menepati citarasa juri. eh eh eh macam akademi fantasia pulekkss. check it out!!





yang tak tersenarai jangan kecik hati.. 
jumpa lagi di kontest lain di lain hari..


ntahhapehapentah hhehe



Previous
Next Post »

13 komen

Write komen
Miss Mucuk !
AUTHOR
February 11, 2011 at 5:33 PM delete

tahniah pda yg tsnrai..xda rzki lg..

Reply
avatar
February 11, 2011 at 5:44 PM delete

ouke xpe xmenang :)
congrats la kat yang menang:P

Reply
avatar
shera haifa
AUTHOR
February 11, 2011 at 6:16 PM delete

tahniah buat yg tersenarai

Reply
avatar
shera haifa
AUTHOR
February 11, 2011 at 6:17 PM delete

tahniah kpd yg tersenarai

Reply
avatar
Aind Biebs
AUTHOR
February 11, 2011 at 6:33 PM delete

tahniah2.... never give up!

Reply
avatar
GeminiGurlz
AUTHOR
February 11, 2011 at 6:47 PM delete

erkk... xmenang... congrats pada yg menang...

Reply
avatar
nabielahuda
AUTHOR
February 11, 2011 at 7:42 PM delete

adesh,tak tersenarai.
huhu.
neway,congrate pd nme2 diatas :)

Reply
avatar
mama rifQy
AUTHOR
February 11, 2011 at 8:40 PM delete

Rifqy tersenarai!! thanxx yee..alhamdulillah

Reply
avatar
February 11, 2011 at 10:25 PM delete

Alhamdulillah Balqis tersenarai....good luck jugak untuk semua...

Reply
avatar
islah_nafsina
AUTHOR
February 12, 2011 at 12:35 AM delete

ouch...its ok..maybe next time...congrats ya!!

Reply
avatar
February 12, 2011 at 12:49 PM delete

eh....batrice tersenarai ler....
gud luck pada yg lain jugak k

Reply
avatar
November 9, 2012 at 12:26 AM delete

baru perasann..saye saraeisyabalqis..T^T...sobss...blog sy http://sayaygpemalu.blogspot.com.
sy off smntara sbb sdg bertesis

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...