sesuatu untuk lelaki di luar sana..apa yang perempuan inginkan dari kamu!!!!





best tak best tak? 



entry kali ni nak ulas tentang scene ni. korang nampak tak lelaki tu tengah buatpe? of cos lah dia tengah cuba nak HAPPYKAN perempuan tu. wah gelak besar kau..kalau aku pun boleh gelak kot lelaki gelek macam ni. bagus bagus. calon pakwe yang best.


ectely korang yang dah tengok cerita ni mesti dah tau kan kenapa lelaki ni tiba tiba ambik berat kat perempuan ni? ya. sebab lelaki tu nak tebus kesilapan dia yang dah ABAIKAN perempuan tu. sweet kan? at least lelaki tu sedar dan cuba buat yang terbaik untuk gembirakan balik perempuan tu.


perempuan mana yang suka diri diabaikan korang bagitahu aku sekarang!


ending scene ni memang jahat. sebab? dah buat aku nanges. haaa. benci benci. Lelaki tu berjanji kalau dia balik lewat, pergi mana mana, dia akan beritahu perempuan itu. supaya perempuan tu tak risau. selama ni lelaki tu tak pernah peduli untuk bagitahu sapa sapa ke mana dia nak pergi, apa urusan dia. dia tak biasa buat semua tu.


tapi kerana sayangkan perempuan tu, dia cuba baiki diri.walaupun susah.tapi baginya berubah demi yang tersayang apa salahnya kan. "you're not a person who is nothing to me" ye.



wahai kaum lelaki. adakah anda tahu bahawa hati perempuan sangat lembut? 
cuba kita pejam mata..
bayangkan sekiranya pasangan yang kita pernah abaikan, tiba tiba pergi meninggalkan kita buat selama lamanya, tidak kah kita rasa bersalah kerana tak berkesempatan memberikan yang terbaik untuk dia?




pada masa tu, segalanya dah terlambat. 

Previous
Next Post »

5 komen

Write komen
Gimi
AUTHOR
February 28, 2011 at 12:27 AM delete

Suka full house...betul, macam hero ni..dah pompuan tu xde bru nak terhegeh2..

Reply
avatar
February 28, 2011 at 11:25 AM delete

tak dapat tengok vedionye...
tapi kata2 kamu amatlah betul...
(n_n)

Reply
avatar
samizul.net
AUTHOR
February 28, 2011 at 4:18 PM delete

Betul2.. Hati lelaki pun cair juga sebab perempuan yang lemah lembut... ;>

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
March 1, 2011 at 9:32 PM delete

@gimi : tauu takpe kan kan.haha gelak jahat
@ orkid : nape ek tak dpt tgk video nya? huhu
@ cik ezy : sedih kan...sob sob..
@ samizul : haaaaa lelaki komen. haha thanks.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...