Yang suka tukar tukar status kejap single kejap in relationship..loya la.

wahai remaja...matangkan lah diri kamu. bila bergaduh, tukar single. lepas tu pakwe pujuk, esok tukar in relationship. lusa pakwe bagi hadiah, sayang gile gile terus tukar engaged lak. pastuh married. tulat gaduh balik sebab pakwe sibuk sangat, tukar kepada widowed. pakwe tak pujuk terus tukar single pulak. 


annoying tau tak???


tu belum cerita lagi bab jiwang karat dengan kekasih hati. Please lah. apa gunanya message kat facebook tu? tu ha chat box tu kan boleh guna? tak boleh ke dorang guna tu untuk bagitahu ayat ayat jiwang tu kat situ je? tapi bukan ke 5 minit sebelum tu dorang dah msg kat henpon awek masing masing say i luv u. untuk apa la lagi nak publish kat wall fesbuk tu. nak bagitahu satu dunia uols tengah bahagia? orang lain tak bahagia?




seyes aku nak muntah hijau kat sini.
aku da ah belum makan tengahari lagi ni. 



mana yang tak buat, cool je ok. 
mana yang pernah buat, no heart feeling ok.




Previous
Next Post »

12 komen

Write komen
nelly
AUTHOR
February 22, 2011 at 3:14 PM delete

Dulu selalu buat . Haha ..

Reply
avatar
♥sophie♥
AUTHOR
February 22, 2011 at 3:25 PM delete

haha :D yep yep..memang dah byk sgt kan ?? fie ignore jew..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 22, 2011 at 3:37 PM delete

nelly.. no heart feeling ye..hehe
sophie... boleh ignore..tapi terpandang gak ah..haha..pening pening macam ragam

Reply
avatar
q i
AUTHOR
February 22, 2011 at 3:46 PM delete

ye ye btl2.. mmg agk kebudakan pn ad.. so relak je la... HAHAHA

Reply
avatar
February 22, 2011 at 3:46 PM delete

blm pna buat..aq nak buatlah..

singles lagi 4 ngehx3..........lariiiiiiii

Reply
avatar
aNnE
AUTHOR
February 22, 2011 at 4:13 PM delete

haha..dulu ada membe anne cakap,kalau bercinta tak payah nak wall sangat la kan,last2 tengok2 penuh wall dorang dengan crap messages..haha

anne pun tak minat people macam ni ;)

Reply
avatar
dyra
AUTHOR
February 22, 2011 at 4:50 PM delete

kadang buat jugak . hehhhehehehehhehe

Reply
avatar
February 22, 2011 at 7:16 PM delete

mmg annoying pon...
gaduh pon nak bgtau sume org gak.
pastu ade pulak y siap like lagi status tuh.pelik.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 22, 2011 at 8:31 PM delete

haha...nak buat camne...butakan mata sajaaa aaaahhh... walaupun terseksa jiwa raga melihatnyaa

Reply
avatar
Fariq
AUTHOR
February 22, 2011 at 11:11 PM delete

eh jgn la muntah hijau kat sini.. kang sian saya yg kena basuh.. kehkehkeh

Aku belum Kawin Lagi La Der

Reply
avatar
fadhdeela
AUTHOR
February 23, 2011 at 12:59 AM delete

tu mengelabah nama nyer cik aish..hahahaha xmatang la tu :P

Meh singgah: New Princess yang comey!!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...