Cara buang bulu bawah lengan secara permanent?

wah wah. tajuk entry sopan gile kan? bulu bawah lengan konon. cakap je ahh bulu ketiak. nak malu ape? takpe ah. bulu bawah lengan ke bulu atas lengan ke apa ke, bulu jugak kan? ahh apa cerita pasal bulu ni? bucuk ah!


takde ah..nak share dengan korang promosi terbaru yang aku dapat dari ChurpChurp. Tentang treatement membuang bulu tu secara kekal. means that pas korang buat treatment ni bulu tu tak ingin lagi nak tumbuh. so dah jimat ah masa ko berjam jam dalam toilet nak shave sana sini kan? erk. eh betul ah aku cakap.


discount 80%?
Harga asal rawatan ni RM199. tapi promosi ni memang best gile kentang ah sebab bagi discount 80% so kita boleh dapat harga RM39.80 je. so aku advise kan pada korang korang yang kawen bulan 3 ni time cuti sekolah ni, pegi ah buat treatment yang gila best ni. buang sikit semak semak tu. wink!


berminat? jom kite terjah. klik gambar ni!

PERMANENT Underarm Hair Removal Treatment at My Body Secrets, The Strand.
Previous
Next Post »

5 komen

Write komen
Marya Hana .
AUTHOR
March 7, 2011 at 6:03 PM delete

hahak. ade org xnak buang bulu tu,
nak buat tocang !! :D haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
March 7, 2011 at 6:09 PM delete

@marya : haha..gile ah..geli tul. guna jari pun boleee..kann?haha

Reply
avatar
March 7, 2011 at 6:18 PM delete

isk ape bulu2 ni..geli ai taw..ngehx3 lariiiiiiiiii......

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
March 7, 2011 at 9:16 PM delete

rebonding ok tak?
agaga

Reply
avatar
March 7, 2011 at 9:46 PM delete

oh ho...
ehhehhe...
begitukah????
(n_n)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon