Cara mudah cantikkan blog

hahahahahaha
entry kali ni takde kena mengena dengan apa apa tutorial. sebab aku cuma dok berangan tadi masa dalam bilik temenung. 


kan best kalau aku boleh padam apa apa widget yang aku taknak dengan hanya menggunakan pemadam? pastu kalau nak alih alih widget, aku cuma touch je skrin laptop ni srettt srettt alih widget kat sana sini. pastu kalau nak tukar kaler background yang comel comel, aku pakai je pensel warna, crayon, kaler magik, pastu kaler ikut suka aku. nak tukar tulisan kat titlle entry? tulis je macam yang ko suka guna pensil tekan tekan. 



kan best kalau takyah main dengan kod HTML? power mata aku pun tak naik. tekak pun tak loya. haha. eh kau nak buat apa lagi dengan blog kau ni Aish? adalah.. sekarang pakwe aku siapa tau..MR HTML   lolz
bahaha.
Previous
Next Post »

11 komen

Write komen
nabielahuda
AUTHOR
March 3, 2011 at 1:44 PM delete

haha. btol3.
sgt bagos kalau begitu! :D

Reply
avatar
March 3, 2011 at 4:56 PM delete

jauh sgt idea mu ni..xper2 esok lusa ade ler tu yg create


uik dok bilik termenung jan lame2 taw...ngehx3..:P

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
March 3, 2011 at 9:31 PM delete

a'aa kn.. kn best kalo sume leh wat gtu..
gne crayon.. gune water kaler..
abes la skrin laptop..
ekeke

Reply
avatar
farid fizi
AUTHOR
March 4, 2011 at 1:33 AM delete

hehee..tulaa.. tp ape leh wat..smua bnd dtg dr source code..so mesti ade HTML..sabar jelaa kan..:)

Reply
avatar
Guru Besar
AUTHOR
July 27, 2011 at 8:07 PM delete

Tu pun kalu boleh buat gitu :)

Reply
avatar
adnie
AUTHOR
August 13, 2011 at 11:21 AM delete

cantik lah belog ney...

Reply
avatar
adnie
AUTHOR
August 13, 2011 at 11:23 AM delete

cantik lah belog ney..bnyk y adni try wt xjd..act bru blajar jep..hihi

Reply
avatar
a r i l
AUTHOR
November 4, 2011 at 7:32 PM delete

kene pndi men code html la..haha

Reply
avatar
Nurul Syazwan
AUTHOR
September 17, 2012 at 2:55 PM delete

@Cik Ezy
http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~

Reply
avatar
Nurul Syazwan
AUTHOR
September 17, 2012 at 2:55 PM delete

http://kakakhensem12362.blogspot.com/
I FOLLOW YOU < YOU FOLLOW LAH BALIK ~

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...