ChurpChurp vs Heartbeat


Setakat ni aku masih dalam mode wait and see. nak tengok mana lagi best? ChurpChurp atau Heartbeat? 


Bezanya ChurpChurp kena tunggu RM100 baru boleh cashout. 



Nak join ChurpChurp boleh klik
ads




Dan Heartbeat yang aku baru pasang semalam boleh cashout bila dah cukup RM50.


boleh klik kalau nak join Heartbeat.



wait and see which one better... tapi rasa rasanya, dua dua masyuk. orang kata ah. tapi duit tak datang menggolek. kita yang kena menggolek cari duit. hehe. ada paham? berusaha lah!!

Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
Dinda Iva
AUTHOR
March 9, 2011 at 2:54 PM delete

churp..churp takde..heartbeat ada...erm....tak gerak laju sangat...pakai enjin versi lama kot..kehkhekhe

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
March 9, 2011 at 3:10 PM delete

waaaa.. tahniah.. nak masyukk nanti belanje la ek.. heHe

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

1 "Kuciwa lagi!! Ben mencuri hatinya.."

2 "SAKIT MENTAL!!! "

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
March 9, 2011 at 9:04 PM delete

baru dpt 16 sen dari heartbeat..
koh3..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...