Download Opera Mini dengan PERCUMA untuk layari Facebook!

DiGi ada promosi baru. Pengguna berpeluang untuk melayari Internet dan laman web Facebook di smartphone dan pengguna telefon bimbit biasa yang lain. caranya dengan download Opera Mini dengan PERCUMA. Lepas tu dapat lagi 1MB PERCUMA penggunaan data kalau pengguna tekan link FREE !MB di Opera mini tu.

 


Apa itu Opera Mini?
Opera Mini merupakan browser yang mampu memadatkan data sehingga 6x lebih cepat yang membolehkan kita melayari Internet dengan lebih cepat dan murah.


wah menarik. nak tahu maklumat lanjut klik sini ok.
Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
March 24, 2011 at 8:56 AM delete

bukan dulu dah kantoi ke? boleh guna balek ? berita bagus ni !

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
March 24, 2011 at 12:57 PM delete

dh prnh gune OM ni..
mmg la best..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
March 24, 2011 at 1:56 PM delete

bella : kantoi aapa ye? tatau nih..hehe
Cik Ezy : tu la..member pun penah guna..tu yg nak try..

Reply
avatar
anwar
AUTHOR
March 25, 2011 at 12:58 AM delete

bukan opera mini nie dah tak boleh guna ke?

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon