lelaki itu dah tewas..mudahnya?

kajian dari universiti ntahhapehapentah di amerika syarikat menyatakan kebanyakan lelaki mudah tewas pada hubungan jarak jauh. hanya 10 peratus saja yang berjaya. 

ok kajian tu tipu je. tapi hakikatnya lebih kurang macam tu. kenapa lelaki mudah tewas pada hubungan jarak jauh? 


1. ramai perempuan penggoda di sekelilingnya
2. sunyi yang melampau
3. buktikan kejantananan 
4. mahukan cabaran
5. dah la buat pe bagi banyak banyak, yang atas tu pun aku tipu je. 


korang yang ada pakwe makwe jauh beribu ribu kilometer tu baik korang call dia sekarang. hehe. tapi apa lah sangat jarak itu jika kukuhnya kepercayaan kalian berdua ye tak? 


Previous
Next Post »

3 komen

Write komen
fadhdeela
AUTHOR
March 26, 2011 at 1:29 AM delete

betul cik aish ramai kwn2 yg ada problem bile cinta jarak jauh nie..huhu

Meh sini: Aku kena make over!!

Reply
avatar
nabielahuda
AUTHOR
March 26, 2011 at 1:48 AM delete

haha.
skong kot.
dulu cinte jrak jaoh thn setahun je.
ngeh3. :p

Reply
avatar
March 26, 2011 at 2:26 PM delete

saya sdg cube ke arah hubungan itu ceewahhhh..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon