Nak start pilih 3 Hadiah untuk Contest Sidebar Paling Smart




















ni antara souvenir yang aku beli masa di Switzerland, Italy dan France. Sory la sebab currency mahal kan. jadi aku pun tak beli pape. just souvenior macam ni je. hehe. nanti nak pilih random 3 barang kat atas untuk hadiah contest yang akan tutup 1 April ni. tak join lagi? join cepat. klik sini untuk join.

ni bukan hadiah contest k. lempang nak?



Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
March 29, 2011 at 4:27 PM delete

wahh tengok hadiah je...dah happy..unique..ahahaa,.

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
March 29, 2011 at 4:34 PM delete

comel2 la adiah..
ngeheee..

Reply
avatar
mimie
AUTHOR
March 29, 2011 at 4:43 PM delete

wahh! bebola salji ! omg !! brg idman ku~! hrp2 mng~! huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
March 29, 2011 at 5:14 PM delete

hehe.. apa lagi, mantapkan lagi sidebar korang.. hehe.. adeh..segan ar hadiah tak seberapa..just souvenier je. hope u guys suka..gud luck.

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
March 29, 2011 at 8:19 PM delete

hahahahaha..awl2 da ckp ek.mcm thu2 je..bru nk request yg terpacak dlm gmbr tu haa sbg hadiah.kui3 :D

Reply
avatar
Sogeking Kun
AUTHOR
March 29, 2011 at 9:39 PM delete

souvenir italy ngan france aku dah ada. bagi yang swiss dah la eh kat aku. haahaa.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
March 29, 2011 at 10:35 PM delete

haha abg stalker... sy tau awal awal dah. tu pasal tulis siap siap. hahaha.. takde ah gurau je.
sogeking..ko nak join ke tak ni. haha..

Reply
avatar
fadwa daud
AUTHOR
April 1, 2011 at 7:41 PM delete

hehehe...comel caption pic last tu:D "lempang nak?"hehehehe

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...