Agak agak berapa jam Ben Ashaari tidur dan berehat?

hehe. aku adalah peminat setia Ben Ashaari. taknak bagi backlink sebab dia dah femes. muahaha. dia selalu update blog. rajin gile. ada je idea bernas datang. tapi menjadi persoalan, aku terpikir tadi, agak agaknya bila Ben Ashaari tdur dan berehat? hehe.


ni entry pendek. sekian.
Previous
Next Post »

18 komen

Write komen
leeza
AUTHOR
April 7, 2011 at 1:37 AM delete

btol2..sehari byk btol post dr abg ben..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 1:39 AM delete

leeza : haha tu la..pelik..bila masa dia berehat ea??haha..

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 7, 2011 at 1:42 AM delete

bro ben tdo dpn lappy kot. :D xpun smbil dia duk lpk2 kt gym tu dia lepak dgn lappy.bwk notebook senang..mn2 pun blh on9.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 1:44 AM delete

haha maybe la kot..
tp bgs gak..setiap entry dia berkualiti.. :)

Reply
avatar
ZACK ENTRY
AUTHOR
April 7, 2011 at 2:04 AM delete

abg ben dari dulu memang rajin upcate..memang dari start dia blogging sampai sekaran..sehari dia entry update, macam saya update entry sebulan..heheh


salam singgah..^^,

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 7, 2011 at 2:33 AM delete

tuh lahh.. jeles dgn abg ben.. byk idea :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 3:38 AM delete

zack : haha melampau tu...tu ar..tp penat tu nak update memanjang..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 3:38 AM delete

anis : apa lagi, jom la ikut mcm dia.jhahaha

Reply
avatar
April 7, 2011 at 8:34 AM delete

maybe dia ada buat entry auto publish kot. miahaha ! mana tau.

Reply
avatar
April 7, 2011 at 8:59 AM delete

dia buat auto post lar aish.. hehehe

Reply
avatar
fyna
AUTHOR
April 7, 2011 at 10:44 AM delete

abg ben tak tydo kot..
hehehe....

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 12:25 PM delete

cik ungu : haha yup..tapi still rajin !! huwargh jeles

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 12:26 PM delete

bambam : tu la..dia buat auto post la tu, tapi still rajin gak..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 12:26 PM delete

fyna : huish takkan kot..hahaha...tp tkpe..hasil kerajinan dia, berbaloi kot...:)

Reply
avatar
nelly
AUTHOR
April 7, 2011 at 12:57 PM delete

kena tanya empunya badan ..
=p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 12:58 PM delete

nelly : haha taknak la..segan oohh

Reply
avatar
HAZWAN17
AUTHOR
April 7, 2011 at 1:15 PM delete

tak terkejar nak baca entri dia..balik-balik dari kelas je dah terlepas 2-3 entri..memang blogger tegar ni

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 1:16 PM delete

hazwan : hahaha betul betul..memang tegar!! tapi berbaloi!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...