aishiteru

haks haks..sebenarnya dah jatuh cinta 8kali kat lagu ni. one, sebab dia punya tajuk memang berkaitan ar dengan nama aku kan.. AISHiteru. muahaha..membuatkan aku tersuka kat lagu ni. so agak agak lagu ni pernah pasang kat blog siapa ye?


Previous
Next Post »

15 komen

Write komen
cunndaa
AUTHOR
April 6, 2011 at 12:27 AM delete

blog abang stalker....hehehheee...
sbb btul, kena belanja saya lunch esok...kikikiki

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 6, 2011 at 12:28 AM delete

alamak..betul lak..muahahaha...ok..sy banje tapi masuk bil abang stalker..hahahahaha

Reply
avatar
NUR AYNIE
AUTHOR
April 6, 2011 at 12:41 AM delete

sye2..tp dah buang dahh...sebab byk yg komplen pasal lagu kat blog huhuu~ my fav song too...=)

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
April 6, 2011 at 12:43 AM delete

okey...set....kite geng...kikiki

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 6, 2011 at 12:46 AM delete

nur aynie : haha same wit me..my feveret song too!! adess..sian awk..kena berkorban demi blogger lain.hehe takpe..ok la tu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 6, 2011 at 12:47 AM delete

cunndaa : haha silap2 dia ttp jap blog nak lari dr kena banja kt..muahahaha

Reply
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
April 6, 2011 at 4:20 AM delete

jiwang gak ko ni..hahaha

Reply
avatar
April 6, 2011 at 8:13 AM delete

nice song la.
sedap !!
hehe.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 6, 2011 at 11:42 AM delete

fadheela : best kan? hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 6, 2011 at 11:42 AM delete

taufiq : jiwang sekali sekala pe slhnya...hahah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 6, 2011 at 11:43 AM delete

Aisyah Syafiqah : apa lagi, buat ar ringtone..haha

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 6, 2011 at 6:53 PM delete

baru perasan en3 ni.. :) da tkr lgu tu blk..jth la cinta kli ke-9 plk. :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon