Alamak! Termasuk tandas lelaki!

kali ni aku nak cerita pasal salah masuk toilet. haa siapa antara korang yang pernah salah masuk toilet? apa jadi? haru biru ke? ke korang buat muka slumber toye je? kalau jenis tak ada perasaan tu mungkin boleh la menoyakan muka bila tersalah masuk. macam aku. haha. ni nak citer ni. ke tepiii kee tepiii cik aish nak citer.


kejadian berlaku dekat Mid Valley. masa tu aku dah besar dah. tu la masalah nya. kalau aku kecik lagi nasib ah kan sapa yang nak heran budak kecik salah masuk toilet. tapi masa tu aku dah besar da. dah tahu malu. ahh ni semua gara gara makan cekodok sejuk pagi tu. tengok sampai cirit birit aku kat Mid Valley.


dah tu korang pun mesti boleh bajet punya jalan cerita aku ni. dah tak tahan nak tut..mesti ah gopoh gopoh aku cari toilet kan. aku tak pandang apa lagi dah. aku cari toilet kosong je masa tu terus aku lepaskan segala keinginan aku dengan penuh nikmat. 


lepas tu apa jadi??


lepas tu bila dah selesai, baru aku tahu aku salah masuk toilet. tapi aku ni jenis kalau malu, aku tak tunjuk kemaluan aku. eh silap. aku tak tunjuk yang aku tengah malu. aku buat buat muka kerek. konon nya macam dorang yang salah masuk toilet. haha




lepas tu style biasa nak cover malu mesti ah pegang henset. buat buat ah cakap sorang sorang kan. padahal masa tu gua dah malu gilak ni beb! ahh tercemar keayuan aku masa tu. tapi kan yang paling best sekali, aku learn something sebenarnya. 


apa dia?


oohh macam tu dorang buang air kecik ea.. hahahahaha. wow!


ok bai.


Previous
Next Post »

27 komen

Write komen
saie PUYIE
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:20 AM delete

hahaha.. nk try buat salah masuk ar jgak cam cik aish.. hehehe

Reply
avatar
April 29, 2011 at 12:23 AM delete

Hahaha! Tak dapat bayang awek cun masuk tandas lelaki... Huhuhu... Mesti blushing2 pas kuar tandas.... Hahahaha....

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:27 AM delete

@saie PUYIE
haa jgn..nnt ternampak yg tak sepatutnya

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:27 AM delete

@sayanakhiburantak blushing sgt..telinga je merah..haha..nasib tak nampak..pakai tdg

Reply
avatar
cik anum
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:28 AM delete

hahahahaa. kelaka sgt !

Reply
avatar
Liena Cutez
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:29 AM delete

nak buat2 salah jgk la, bole blaja skali :P hahaha

Reply
avatar
April 29, 2011 at 12:34 AM delete

hahaha....kelakarnya..!!!
salah masuk tandas tak pernah..tapi hampir hampir
tapi yang nie paling memalukan,salah pegang tgn,ingtkan parents sekali tah sape tah!!.. :D haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:41 AM delete

@Liena Cutezhaha jangan mcm tu..ketumbit mata nnt

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:46 AM delete

hahahahaha.. kelaka2.. tia pown pnh kena.. sangat100000x malu.. ngeeee~

Reply
avatar
April 29, 2011 at 12:53 AM delete

haha.. lawok r.. cmne bleh silap masuk tndas. ish3..
klau sy, prnah masuk tndas pmpuan.. tp cek line dlu la..mcm kt stesen minyak. tnds laki 1 pmpuan 1. so, klau pmpuan xde.. ape lg.. serbu je la..hehe. tggu lama2, 'pnat' oo... huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:57 AM delete

@Hafriz Mohamadala..tk perasan la..sbb sakit perut sgt..hiiiiik

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 29, 2011 at 1:08 AM delete

wow! haha. penah salah masuk toilet jugak. mse tu dekat R&R. nseb baik toilet lelaki dgn pmpuan jenis toilet terbuka. dan nsib baik masuk 2 org dgn kwn skali. hahahah.

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 29, 2011 at 1:25 AM delete

ni mcm tersengaje masuk ni...buka tak sengaje..ade objektif..

Reply
avatar
April 29, 2011 at 2:24 AM delete

hahaha...
ak x pernh la plak...

ni klo masuk toilet ni
kene hati2 la...
mane tau terjumpe aish plak kat dalam... hoho

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
April 29, 2011 at 7:24 AM delete

penah sekali.. tp sempat masuk je.. sebab dr jauh lagi En. Barney dah buat muka sebab salah masuk toilet.. haha!

Reply
avatar
soccerrat
AUTHOR
April 29, 2011 at 9:42 AM delete

Kalau lelaki termasuk tandas pompuan mesti org kata giler seks pe ni (bleh kena belasah ni)....tapi kalau sebaliknya sure org kata dia tersalah tu hehehehe........dunia2

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 10:38 AM delete

@.m y z.
haha yeke..yg terbuka tu la lg senang kt nak salah masuk kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 10:39 AM delete

@Fazil Hamid
haha..ke ctu plak kann..taknak banana fruit two times!

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 29, 2011 at 2:17 PM delete

ekeke..
xsngje xpe..
malu tu malu r.. nk wat cane,.. dh jdk..
yg xthn tu siap dpt ilmu baru kat toilet laki..
ahahakk

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
May 1, 2011 at 11:15 AM delete

perghh..dapat tengok free err?hehehe..nak try gak laa..gagaga

Reply
avatar
May 1, 2011 at 7:37 PM delete

ahahaha sy pun pernah gak tersalah masuk toilet gurl kat stesen minyak shell dpn uitm shah alam ..wt slumber je la dgn gurl yg da tunggu lama kat luar ,pastu terus blah cover malu ..hekhek

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...