BENCI BLOGGER PERASAN FEMES TAPI POYO

aduh. apa lagi isu panas ni..ntah hape hape dorang ni tau. kot ye pun nak cari publisiti murahan, tak perlu create page page macam ni dekat mukabuku tu. pening aih. tapi kan aku rasa dorang ni saja nak meraih perhatian kita semua. biasala..desperate. hah aku kalau laser memang macam ni. 


 blogger pun ada yang ping blog kat sini. hahaha..lawak seh


lepas tu yang aku nak tergelak guling guling kat sini, bila tengok ada pulak blogger yang like page ni. apa ke pelik tu. aduh. tapi aku rasa dorang ni like page ni sebab nak ping blog lepas tu konfem ramai klik blog dorang. trafiic naik maa..bagus taktik tu.



 ni latest!


page ni baru je ditubuhkan. tengok pada fan nya tak ramai lagi. tapi aku dapat rasa page ni akan kumpul fan yang lagi ramai dari page yang atas tadi. haha. biasalah. blogger yang ada PHD dekat blogger femes ni kan ramai. so nilah masanya dorang nak like bende bende ni. 


kalau tak suka cakap depan depan la! apa barang buat page macam ni. huhu.



Previous
Next Post »

33 komen

Write komen
hantu
AUTHOR
April 29, 2011 at 11:54 AM delete

haha..adoi,saje jeles la tu..huhu

Reply
avatar
April 29, 2011 at 11:58 AM delete

biasalah manusia lagi2 melayu
suka dengki mendengki ish2..
ape2 da

Reply
avatar
April 29, 2011 at 12:08 PM delete

aipp! geram pulak rase..


tapi nak LIKE and PING blog jugak boleh x?

hahaha..

Reply
avatar
qucachahir
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:14 PM delete

manusia tak normal yang buat tue.. (-_-)

Reply
avatar
mie
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:25 PM delete

Alah,dah nama pun orang melayu,Kita lebih suka b'dengki dengan sesama kaum kita b'banding nk salin tlg menolong utk b'jaya b'sma2

Reply
avatar
sweet stalker
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:25 PM delete

haha, tak sangke ada group mcm tu kt fb. sorry, atien jakun. takde fb.

Reply
avatar
hasrul hassan
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:28 PM delete

Salam cik aishh .. uhh mesti cik aish dah ping2 kat situ .. hehehehe

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:40 PM delete

camni kite buat fan page baru kat FB...kami benci facebook...hahahaha...

Reply
avatar
tokwan muda
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:41 PM delete

tak habis2 dengan dengkinyer...ke ader org blogger pegi tampor die hehe...esh esh bukan sekat periuk nasi die pun...ikut suketila nk berblog...kan cik aish....

Reply
avatar
*47!k@#
AUTHOR
April 29, 2011 at 12:42 PM delete

haha..bleh plak kan~pdhl admin page tu blogger gak~memang btol pon dyorg nk publisiti..

Reply
avatar
April 29, 2011 at 12:50 PM delete

perghh....ada jugak fan page mcm ni eh....adeh.

Reply
avatar
Gimi
AUTHOR
April 29, 2011 at 1:19 PM delete

ada plak camni...

Reply
avatar
April 29, 2011 at 1:29 PM delete

skarang ni dah boleh tengok macam2 jenis page dah kat muka buku tu... kadang2 yg tak logik masuk dek akal pun ade... x paham dengan dunia sekarang... :(

Reply
avatar
April 29, 2011 at 1:44 PM delete

laaa..ada jgk page fb cmtu huhu mcm2 ja kan..

Reply
avatar
fadh leyanie
AUTHOR
April 29, 2011 at 2:03 PM delete

blogger like fan page kami benci blogger?bukan lagi fenomena aneh...org zaman skng ska klik like!

Reply
avatar
Syiera Bucuk
AUTHOR
April 29, 2011 at 2:06 PM delete

ish2..x patot betul..kalau nak dbndingkan blog ngan fb...fb lg bnyk bnde x pekdah kot..n 1 lg...PHD ni x kemana-mana...kan kan kan...=)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 29, 2011 at 2:38 PM delete

asal la nk dengki2 xtntu psl..
blog die xpemes la tu nk dengki ngn yg pemes..
ekeke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:21 PM delete

@CahayaCintaIlahi
haha kdg2 gelak je tgk page tu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:22 PM delete

@Ainnur Afiffah :)haha ades..sila sila..pastu gtau respon..klu trafik mari, gtau aish..hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:23 PM delete

@mieyup..mentaliti orang melayu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:23 PM delete

@sweet stalkerlorhh..yeeke..tkpe..buat la fb..leh ping blog

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:23 PM delete

@hasrul hassanaduhh..mana taw ni..haha manede la..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:25 PM delete

@^ai-mie : 아이-미^ingat tak fan page kami benci awek apek..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:25 PM delete

@fadh leyaniehuhu yup..terimala hakikat fb mmg begitu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:26 PM delete

@Syiera Bucuk
hehe tu la..tepuk dada tanya selera la..emm

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:27 PM delete

@Cik Ezyhaha cik ezy..better kt yg low profile ni..

Reply
avatar
OreO HitaM
AUTHOR
April 29, 2011 at 3:58 PM delete

Org bijak akan buat mcm2 cara untuk popular...

Reply
avatar
Miecyber
AUTHOR
April 30, 2011 at 9:27 AM delete

PHD tinggi sebab tu jadi macam nie...

Satu Komuniti Satu JPJ

Reply
avatar
nuriz
AUTHOR
April 30, 2011 at 3:02 PM delete

ada jugak ke page camtu huhu!!

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
May 1, 2011 at 11:14 AM delete

huh..sebagai blogger nisa pon marah ni ! hehe..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...