Betul ke Nuffnang kedekut BE?

masa syok blogwalking sambil makan coklat, aku jumpa dua tiga entry tentang blogger yang dah curang dengan nuffnang. ramai blogger yang dah beralih ke syarikat pengiklanan yang lain contoh macam innity. 




tapi betul ke nuffnang kedekut?






ada yang kata nuffnang ni racist sebab kita semua tahu owner dia siapa kan? nuffnang hanya bagi BE pada blogger cina sahaja. ada yang kata traffic kat blog kencang tapi BE tarak.ada pulak yang kata BE tak kira pada trafik. dia ikut giliran. Sekarang Nuffnang tengah bagi dekat blog baru yang berdaftar.


eh macam macam lah sekarang ni. tak tahu mana yang betul. takpelah, kalau ada, ada lah. kalau takde pun takpe. ecce ayat sedapkan hati nih. kita bako nuffnang kita bako! haha. apa pun, aku dapat BE baru lagi. thanks to nuff!


Previous
Next Post »

17 komen

Write komen
Fazil Hamid
AUTHOR
April 5, 2011 at 11:58 AM delete

hmm...masih baru dan xtau ape2 lg...hehehe...

Reply
avatar
April 5, 2011 at 12:05 PM delete

hmmm bagi telor mmg kedekut..hahahahahaa..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 12:07 PM delete

takpe fazil...anda boleh! hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 12:12 PM delete

-telordibasuh- : yeke telor? emm tu la..rasa mcm nak beralih je ke innity.. :(

Reply
avatar
April 5, 2011 at 12:17 PM delete

lu telor gune nuff tapi macam kene tipu je...ade BE tapi duit kat BE tu macam xbergerak je,,,

tapi kalau nak gune innity kene penuhi syarat la aish..pageview monthly kene 100000,uniq visitor kene 20000 setiap bulan hehee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 12:24 PM delete

-telordibasuh- : perghhhhh..yeke? seyes tak tahu..yela bdk bru belajar kan..haha. jawabnya skng kene setia kat nuff jelaa..haha .. thanks telor. tersedak den tau.haha

Reply
avatar
April 5, 2011 at 12:39 PM delete

hehe..hmm time telor apply innity lu syarat lame coz die juz nak 15,000 Pageviews per month
and minimum of 3,000 Unique Visitors per month je..so time telor lepas la hehee..

so aish kene la setia ngn nuff yee..
say love to nuff hahaa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 12:53 PM delete

-telordibasuh- : yeke..haha..tu ar..kene say i luv u to nuff.. adeh..niway thanks telor for ur gud info..

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 5, 2011 at 12:56 PM delete

saye barulg..
jdk krng fham ngn semua ni..
hehe..
kalo ade, ade la..
xde nk wat cane..
haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 1:19 PM delete

ezy : aish pun baru lagi..sebab tu tekejut plus tersedak bila telor cakap pasal innity tu..hahaha

Reply
avatar
asybedazzle
AUTHOR
April 5, 2011 at 4:02 PM delete

aku pnye BE pun ade dua aje. bnyak dh pegi ME. waduh2

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 4:55 PM delete

asybedazzle : huhu ok ar tu..ada gak..haha kena sabar la melayan nuff ni.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 4:56 PM delete

Imran nyambek : BE tu Buffered Earning. kalau awak daftar nuffnang n masukkan iklan nuffnang dalam blog awak, awak akan dpt BE tu. tp not easy as 1 2 3. haha

Reply
avatar
Ujang9897
AUTHOR
April 5, 2011 at 5:38 PM delete

aargh..!!

nuffnang mmg pelik skarng..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 5:52 PM delete

Ujang9897 : tu ar..nak beralih ke inity tak layak pulak..haha..takpe la..say i luv u to nuff.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 24, 2014 at 3:32 AM delete

xder jer nuffnang nk bg, mmg racist, aku punyer unik vsitor 1 hari leh cecah lebih 1000, tub2 tiap2 minggu update dpt dua ringgit jer, menyampah betul, xpi skrg dah pakai lain dah, nuffnang nie asyik tunjuk iklan churp jer, pas tu x bayar, diorang kena ingat, walaupun org x klik, still orang akan tahu gak iklan pasai apa,

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...