Cantik sangat ke blog pink tu??


mesti ramai pelik kenapa la perempuan ni memang sinonim dengan warna pink? sejak lahir lagi dah pakai baju pink, sarung kaki pink, bantal busuk pink..kalau dah besar mesti ada collection baju pink. tak kisah la baju besar ke baju kecik ke. yang penting pink. 


lepas tu bila buat blog, nak pilih template warna pink jugak. seboleh bolehnya nak pink. sambil hentak hentak kaki nak pink jugak! haha tu tipu. tak tahu la kenapa perempuan dan pink ni macam isi dengan kuku. aku pun suka pink. nak aku listkan apa barang yang warna pink? tak la banyak pun. enset je pink. dah cerita dah kat SINI


but seyesly aku suka pink sebab warna tu memang lembut. oh selembut sutera gitu. cuma tuan blog je ganas suka siku siku orang. nasebb!! tapi korang ingat lelaki tak suka pink? eh eh aku ada jumpa lelaki yang suka pink tau. jom tengok blog ni..




cantik kan blog lelaki warna pink? hehe



Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
lovelyfana
AUTHOR
April 22, 2011 at 10:01 PM delete

hahahahahaha..cantek kot sbb aku suke.. :)

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
April 22, 2011 at 10:01 PM delete

ehem2...belog sy pon pink... hihi

Reply
avatar
April 22, 2011 at 10:07 PM delete

terbaik larh cik.asih..!!

Reply
avatar
OreO HitaM
AUTHOR
April 22, 2011 at 10:34 PM delete

Blogwalking:

Kalau warna pink..p baskin robins bleh dpt jr scoop free 1..

Reply
avatar
Amoi
AUTHOR
April 22, 2011 at 11:37 PM delete

ai dulu menyampah dengan pink

lepas tu kawan ai bawa anasir pink kat ai.

ai terpengaruh

lalu sampai sekarang ai suka pink

>>_<<

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 22, 2011 at 11:47 PM delete

pink tu cute!
yg minat pink mcm kite2 ni pon cute!
hahakkk

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 22, 2011 at 11:50 PM delete

@Dea
heh tauuu...blog dea yg cumeyy

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 22, 2011 at 11:51 PM delete

@Mr.Thinker@Ali
apa yg terbaik mr thinker...hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 22, 2011 at 11:51 PM delete

@OreO HitaM
haha ke ctu lak kan..tp best gak tuh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 22, 2011 at 11:52 PM delete

@Amoi
tak sume perempuan suka pink..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 22, 2011 at 11:52 PM delete

@Cik Ezy
hahahaharusssssslaaaaaa cik ezyyy..kan kan kannn

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
April 23, 2011 at 12:15 AM delete

x minat sgt pink ni.. tp xde la smpai x suke pink..

Reply
avatar
April 23, 2011 at 12:21 AM delete

mgkn sbb dah disinonimkan pink dgn perempuan kot~
namun xsalah utk lelaki disinonimkan dgn pink~
mcm perempuan disinonimkan dgn warna lain yg lebih maskulin~

Reply
avatar
April 23, 2011 at 1:09 AM delete

hehehehe ada jugak blog lelaki pink eh.nk terjah jugak lah.

Reply
avatar
Amir Izzat
AUTHOR
April 24, 2011 at 9:53 AM delete

waaah! hehehe.. terima kasih! biar blog pink tapi jiwa masih lelaki.. hehehe.. Pink itu subjektif. yg perlu dilihat adalah kesan warna pink..hehe. alamak. berfalsafah la pulak.. terima kasih cik Aish. hehe..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...