Cantik Tak Saya?

Cantik kan saya? 


Aku taknak komen banyak banyak. Kalau lelaki, aku pernah cerita kat SINI tentang style dorang. Kali ni perempuan pulak. Sebenarnya entry ni tak ada nak aibkan siapa siapa tetapi hanya untuk peringatan kepada diri aku sendiri dan pada semua perempuan perempuan di luar sana.


Aku faham perempuan mesti nak nampak cantik. Betul tak? Tapi kalau boleh elakkan lah pakai legging ni. Sebab tak terasa ke macam berbogel? Yelah legging kan melekat ke kulit. Pakai ke tak pakai sama je kot. Jadi sejahil jahil kita pun, cukuplah sekadar berseluar jeans. Sebab jeans tak senipis dan selicin legging. 


Aku pun suka pakai legging. Macam dorang jugak. Tapi cukuplah sekadar pakai di rumah. Tu pun dalam bilik tidur. Sebab kalau ayah nampak pun malu ar. HeHe ni kan pulak nak pakai dekat public. Please la ea. Mana yang paling senang untuk elak dari dapat dosa free, kita elakkan. Kesian lelaki lelaki luar sana kecur air liur tengok betis korang.



Previous
Next Post »

38 komen

Write komen
♥sophie♥
AUTHOR
April 19, 2011 at 12:57 PM delete

nice entry ! untuk teguran sgt baik :)

Reply
avatar
April 19, 2011 at 12:57 PM delete

Huhu. i da follow u.Do follow back. Tengs ;)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:00 PM delete

@♥sophie♥
nak tegur kena hati2 takut ada yg terasa..susah betul..huhu

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:01 PM delete

dah macam berbogel je..tak berkenan langsung dgn pmpn yg pkai legging ni..tak tengok cermin ke?nampak semua nya yang ptt nya kite tutup...

Reply
avatar
Marya Hana .
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:03 PM delete

betol, i yg x bertudong pon x pakai legging kat luar.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:03 PM delete

@Nour Akmal
kalau kawan kawan kita pakai, apa salahnya tegur kan..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:06 PM delete

@Marya Hana .
aaa tp ada yg bertudung dan berlegging. kt pun bukan perfect so sama sama la tgur..mereka mereka ni.

Reply
avatar
April 19, 2011 at 1:28 PM delete

menarik!, brpakaian biar simple tpi nice...
x mau leging2... hak2...
i follow u, u follow back k.. :)

Reply
avatar
April 19, 2011 at 1:28 PM delete

xsesuai la kalau bertudung pakai legging..nak berfsyn tu xsalah tapi kne ikut cara jgakla.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:31 PM delete

@Cik RendaNg Yg x REnDANg
ye..byk cara lgi nak nampak cantik..):)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:32 PM delete

@cik bunga bukan name sebenar
yee..mmg tak sesuai..harap2 dorang ni tk pakai lg mcmtu..

Reply
avatar
Ayangnaz
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:42 PM delete

setuju ngan cik aisyyyy...macam 'bodo' jer pakai legging p jenjalan ..lalu depan public plakz tu..ekcely for me, tak cantik n xngam langsung legging+blous kembang..euwww..rasanyer better pakai yg atas jer..huhuhu

Reply
avatar
Miss Euoni
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:43 PM delete

entry yg menarik .. biarpun guna legging & inner .. tapi kalo pakai camtu masih lagi menampakkan susuk tubuh seseorang kan .. memang ibarat berbogel jgak la ..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:47 PM delete

@Ayangnaz
hehe..ntah la..bg dorang cantik kot..

Reply
avatar
BHAIHAQI COOL
AUTHOR
April 19, 2011 at 2:18 PM delete

nk coment - nk coment , hahahhaa , aku rasa mcm badut laa pompuan kt gmbr tuu , :)

Reply
avatar
April 19, 2011 at 2:38 PM delete

betol tu.kalau boleh tak payah lah.buruk sgt kalau pakai ngn tudung.haih~

Reply
avatar
haziq mimie
AUTHOR
April 19, 2011 at 2:41 PM delete

x suka pkai sluar legging ;p

Reply
avatar
Gimi
AUTHOR
April 19, 2011 at 2:42 PM delete

nice entry...

dorang pakai legging tu nak senang tgk besar ke kecik betis tu kut...

Reply
avatar
Shafika Beevi
AUTHOR
April 19, 2011 at 2:45 PM delete

entry y bagus.....
syuke2:)

Reply
avatar
ketawariang
AUTHOR
April 19, 2011 at 3:11 PM delete

huhu...dua kali je pakai skinny jeans.... yang ala-ala legging...time pakai tu x de la apa sangat sebab baju labuh tutup punggung...
tapi bile tengok orang lain pakai... la.... buruknya masa dulu pakai gitu...
lagipun seluar tu dah x muat...so x kn pakai lagi la.. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 3:49 PM delete

@Miss Euoni
tu la..kt pun selalu pakai jeans tp rasanya tak senipis legging.. haish

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 3:50 PM delete

@BHAIHAQI COOL
haha amboi ko...sesedap rasa betul..ha g tengok entry pasal lelaki yg aku hilite tu. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 3:50 PM delete

@rara pinkmafia
aaaa yeee ..tu la tujuan entry ni..legging bertudung..elakkan la..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 3:51 PM delete

@haziq mimie
cik aish suka pakai dlm bilik tdo.hahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 3:51 PM delete

@Gimierrr tu le..macam macam saiz ada..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 3:52 PM delete

@ketawariangskinny jeans pun sama...so rasanya biar la pakai jeans yg biasa..leh lawa gak.. :)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 19, 2011 at 7:17 PM delete

wahh dress dia SEBIJIK mcm ziema punya tpi ziema pakai dgn seluar slack ==' sekali je penah pakai dress tu lepas tu simpan dlm beg balik kampung. hahahh .stuju dgn ayat kak aish :) tak suka tgok org pkai legging kt luar rumah. hurggh!

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 19, 2011 at 7:27 PM delete

hahaha =)... legging buat tidur je kan?? aniss pun same.. malu nak pakai... betis ku gemuk!! ngee =)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 7:35 PM delete

@.m y z.
dear...dress tu cantik tau...pakai la ngn jeans yg longgar..sweet jeee!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 7:36 PM delete

@aNiss :):)
hehe...yeke gmuk..mcm tggi lampai jeee..ngeh ngeh

Reply
avatar
Nor Syafiqah
AUTHOR
April 19, 2011 at 8:43 PM delete

betul tu..
laki tgk suka..
tapi kat belakang.bukan main lagi kutuk kan..
wat malu perempuan je..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:33 PM delete

@Nor Syafiqah
itu la namanya lelaki...suka di depan tak semstinya suka di belakang :)

Reply
avatar
ketawariang
AUTHOR
April 21, 2011 at 8:29 AM delete

huhu...tu je 2kali pakai... lepas tu taubat terus... hihi
skrg ni straight cut jeans je menjadi pujaan... :P
biarlah org kata out-dated... yg penting xnk berdosa kan..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...