Cik Aish Masuk Tingkatan Lima.. hoyyey!

Minggu ni mungkin busy sikit. Blog Review pun mungkin kena buat 5 blog je satu hari memandangkan kebizian yang melampau minggu ni. bukan apa, aku kena baca balik buku Prinsip Perakaunan Tingkatan Lima. haish. rasa muda kekal muda nampak muda sungguh!


Minggu ni nak start mengajar kelas tambahan Tingkatan Lima untuk subjek Prinsip Perakaunan. Setakat ni aku tak ada masalah tentang akaun tapi aku belajar term in English di UiTM dulu. Tapi sekarang kena bukak buku balik nak remind term term dalam bahasa melayu. 


gigih tau beli buku rujukan tingkatan lima. time nak beli buku rujukan kat kedai buku Popular haritu, ada lak yang pandang pandang. hoi. tau la aku dah tua pastu belek buku tingkatan lima! uwa.. benci benci benci


Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
April 11, 2011 at 11:06 PM delete

huhuhu nak study balik benda lama memang pening lah jawabnya.nak pulak kalo silibus dah bertukar.tak pe sabar eh...





eh...kamu still nampak mudalah =)

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:11 PM delete

wow kelas tambahan...
dah nak exam ke...SPM lambat lg..bg budak2 tu relex dulu..huhuhu..

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:11 PM delete

selamat mngajar cikgu aish!
hihikk
=)

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:14 PM delete

wow! cik aish ajar akaun ea? hahaha =) bagus bagus... ingat cik aish nak masuk jadi student tadi.. ngee =)

Reply
avatar
HAJAR hasan
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:15 PM delete

good luck cik aish! btul gigih smpai snggup beli buku rujukan. hee~

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:16 PM delete

beautiful_rose : haish..tau takpe..seyes tgh struggle ni..wish me luck plis!!!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:17 PM delete

Fazil Hamid : mmg la exam lambat lg..takkan nak dkt exam br buat tuition..haha..ada ada je la kamu ni tau..rotan kang

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:18 PM delete

anis : haish, kalau lah boleh kembali ke alam persekolahan..alangkah bagusnya...:( takyah pk apa2 masalah..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 11, 2011 at 11:31 PM delete

HAJAR hasan : yela..kena ready..hehe

Reply
avatar
Nuar
AUTHOR
April 12, 2011 at 1:46 AM delete

dah tua ke? tegok gambar macam budak umur 18 je,,,hehehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 1:49 AM delete

haish,,,ni yang nak melompat dgr ayat nuar ni..hahaha

kita da 25 la.. :)

Reply
avatar
josrevalution
AUTHOR
April 12, 2011 at 3:04 AM delete

salam..kalo rase malu nak belek beli book tgktn 5..pggl aje aq tok p beli huhu...selamat mengajar cik cikgu cik aish...:)..god luk...cara mudah dapat backlinks sebanyak 6,103,515,625!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 11:39 AM delete

josrevalution : hehe dah beli da pun...takpe buat muka tebaljweee

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...