Segmen kenapa saya suka blog awak?

dah tutup dah sayang..



ads 


Jom boring boring hari sabtu ni kita buat segmen. boleh tambah kenalan dan tahu blog yang kita suka selama ni. bagi la penghargaan sikit pada blog yang korang admire tu..hehe.


  • buat satu entry Segmen Kenapa Saya Suka Blog Awak
  • letak banner pink kat atas tu dalam entry korang.
  • bagitahu blog mana yang korang paling suka. satu je k.
  • kenapa korang suka blog tu
  • kalau boleh print screen gambar blog tu. 
  • n jangan lupa drop your link tu kat sini


nilah masanya untuk menghargai blog pujaan korang! 

chaiyok jom join dari biarkan blog korang sunyi hari sabtu nih! hahaha. nanti kalau rajin aku preview blog blog korang dengan blog yang korang suka tu!
Previous
Next Post »

18 komen

Write komen
Fazil Hamid
AUTHOR
April 16, 2011 at 2:05 PM delete

nice segmen...
kalo bg link blok n boleh ke..?
hehehe...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 2:07 PM delete

haishh..takmo la..blog lain arr..haha

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 16, 2011 at 2:21 PM delete

segmen.. wah terbaekkk..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 2:26 PM delete

@Cik Ezy
sj je cik ezy..boleh gak tambah kenalan n kenal dgn blog yang dorang minat tu

Reply
avatar
saie PUYIE
AUTHOR
April 16, 2011 at 2:49 PM delete

cik aish saya join segmen nie:):)
http://saiepuyie.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kenapa-saya-suka-blog.html

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 2:59 PM delete

@saie PUYIE
haha same taste laa puyie!

Reply
avatar
azzah
AUTHOR
April 16, 2011 at 3:16 PM delete

saya join http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

Reply
avatar
April 16, 2011 at 3:21 PM delete

waahhhh ramai nya blogger buat segmen...

Reply
avatar
April 16, 2011 at 3:29 PM delete

saya join :)

http://myzziema.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kenapa-saya-suka-blog.html

Reply
avatar
azzah
AUTHOR
April 16, 2011 at 3:34 PM delete

saya join http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html#more

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 16, 2011 at 3:36 PM delete

cik ezy join..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

Reply
avatar
April 16, 2011 at 4:24 PM delete

http://syakirah97july.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suke-blog-awk.html

*saya join segmen nih . mcm best sajee !
ehh , bukan mcm . mmg best . HAHA :)

good segment .

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
April 16, 2011 at 6:17 PM delete

cik aish...KIC join k....=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 6:52 PM delete

@rara pinkmafia
saja nak meriahkan hari sabtu yg boring ni.haha

Reply
avatar
Aku Dan Teksi
AUTHOR
April 16, 2011 at 7:40 PM delete

Saya memang suka blog awak

Reply
avatar
Woofer Storm
AUTHOR
April 16, 2011 at 7:54 PM delete

kenapa sy suka blog awk,sebab blog awk wrna pink.dan comel je rasa..heheee

Reply
avatar
April 18, 2011 at 8:21 PM delete

hai cik aish !
nih blog yg saya minat uh .

http://anisaifulfiradam.blogspot.com

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon