CONTEST BLOG SAYA SMART

Kali ni Cik Aish menjadi mangsa nafsu serakah si MIMIE yang comel dengan mengetag cik aish untuk join contest ni. Tenkiu dear! Cik aish join okay. Korang taknak join ke? Hadiah lumayan beb! RM RM RM. hahahaha mata duitan jap aku. kalau nak join boleh picit banner kat bawah ni ye. Good Luck semua! 




Mangsa nafsu serakah cik aish untuk tag adalahhhh..
4. uLan


Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
April 28, 2011 at 1:33 AM delete

cewwah...gudlak tau aish!!ehee. nak tau jugak pndangan blogger aish ni. mana tau ade yg xkena ke kat blog cabuk tu..ades.

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 28, 2011 at 5:01 AM delete

aduss...kalau blog tak smart nak join boleh tak..??

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 28, 2011 at 11:04 AM delete

@najihah sahami
huhu blog kamu dah best dah dear.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 28, 2011 at 11:05 AM delete

@Fazil Hamid
alaa blog aish pun tak setandong blog org lain yg hebat2..tapi belasah join je! support blogger len

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 28, 2011 at 11:42 AM delete

haha .yeay kena tag! :D

insyaAllah join tapi tapi tapi segan. sobsobb.

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
April 28, 2011 at 12:49 PM delete

Aish yayang :D kte dah wat tag tu dah b4 ni :P http://www.miraedora.com/2011/04/smart-ke-belog-saye.html

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...