dari biar londeh meh sini den tolong tarik sampai habis.

apa maksud londeh? londeh bermaksud sesuatu yang jatuh atau berubah dari kedudukan asal sama ada disengajakan atau tidak disengajakan. londeh selalu berkait rapat dengan pakaian. (bahagian tubuh badan yang londeh tu kita abaikan. tak tomasuk dalam tajuk kito harini.)


aku hentam je tu. lantaklah kau salah pun. hahaha.


selalunya bila berseluar londeh, kebanyakan orang rasa macam nak tarik je sampai habis biar tak londeh lagi. alang alang sakit mato biar buto teruih yo tak. haks haks haks. tak kisahlah lelaki ke perempuan ke kan tapi yang aku selalu nampak, lelaki. suka bebenar pakai seluar londeh. tau la korang pakai boxer jenama renoma semua kan. tapi yang pakai cap ayam pun sibuk nak tayang gak macam mana lak tu?






walaupun aku tak suka tengok londeh londeh ni tapi mata nakal aku ni memang kadang jeling gak kan nak tau corak apa dia pakai. warna apa, jenama apa. haiyoo..tengok aku dah dapat dosa free. tu belum kes yang perempuan pakai seluar londeh nampak lurah lagi tu. lagi aku terkesima beb!


kalau aku dapat pakwe yang dating pakai seluar londeh, aku akan tarik sampai habis. biar pakai boxer je. tapi tu kerja gila. kang ado lak insiden luar kawalan kang. haa mampuih den. hahaha. oklah. entry ni tak bermaksud untuk mengutuk mereka yang berpakaian begini. sekadar berkongsi perbualan yang pernah diutarakan sesama rakan dan masyarakat sekeliling. kalau tak suka ruangan cemuhan disediakan.

golak golak gak..klik ni ha nak monang tiket konsert yuna!


win ticket for YUNA CONCERT!!










Previous
Next Post »

33 komen

Write komen
Nor Syafiqah
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:33 PM delete

hahahaa..londeh je terus..
nak sangat tnjuk boxer..heee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:37 PM delete

@Nor Syafiqah
haha..rasa mcm nak tarik je..tp tu imaginasi je la..haha

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:42 PM delete

hahaha =) mehh aniss tolong londeh kan!! ngee =) hahahaha *gelak jahat*

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:44 PM delete

@aNiss :):)
amboi....... haaa elok gak tu...cepat anis..pastu snap tau! hahahahaha jahAT

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:45 PM delete

xphm..cntek sgt ke wat sloar londeh2 tuh..:P

Reply
avatar
HaTi
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:47 PM delete

ak sbg lelaki pn amat malu dgn lelaki sebegitu.. huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:50 PM delete

@Dea
haha tanya laaa dorang. cantik kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:50 PM delete

@HaTi
takpe..aku pun malu gak kalau perempuan yg pakai mcm tu..:(

Reply
avatar
GeminiGurlz
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:51 PM delete

mak ckp.. letak semut kat situ seluar tu..hehe

Reply
avatar
April 18, 2011 at 5:53 PM delete

boxer RM10 jaa pun. apa kehe nk show off kanak2 zaman skg la ni x tau lar. adk sdara aku mcm ni gak. tp awai2 dah kne pang kt pp dia skali. x ada tamadum punya org. LOL. XD

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:55 PM delete

wey..nk tunjuk boxer mahal kot..cntek pe den beli kt pasar mlm 5hengget 1..waaaa gitewww..

doang boncet kot..seluar xley pkai smpy tang pnggang..ketat..tu yg pkai takat bwh bontot tu..oooppsss

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:56 PM delete

@GeminiGurlz
hahaha mak aku lak ckp letak ais je! kompem lompat lompat ayam

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:56 PM delete

@Mr.Thinker@Ali
yeke rm10 ja? haha tatau la pakaian lelaki..adehh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:57 PM delete

@NaNaKyu
hahaha logik akal gak tuh..masalah keboroian tu yg tepaksa pakai bwh muntut..haish..malu kita nak taip ..

Reply
avatar
tiQz
AUTHOR
April 18, 2011 at 5:58 PM delete

boxer diaorg mahal... nak tunjuk ler tu...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 6:01 PM delete

@tiQz
tu la...mahal kot..rugi tak tayang.. hehe

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
April 18, 2011 at 6:09 PM delete

cunndaa pun menyampah lah ngn style macam nie..mcm tak senonoh pun ade gayenye...
elok je nak p tarik mcm cik aish rase....mcm la boxer die tu mahal..entah2 yg smggu tak basuh...haprak betui....
opppsss...teremosi la pulak...maap..maap..maap...
kikikiki

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 6:30 PM delete

@cunndaa
hahaha..saba saba...tarik jgn tak tarik..haha

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 18, 2011 at 6:34 PM delete

untung die pakai boxer...kalau die tak pakai lansung...camner..?

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
April 18, 2011 at 7:44 PM delete

Ye, farah pun x gemar tengok manusia yang pakai seluar londeh-londeh ni..memang rasa nak tarik terus je seluar tu ke bawah..baru die sedar seluar die terlondeh..hehehe

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 18, 2011 at 7:50 PM delete

mgkin die bajet die macho sangat kalah farid kamil bile pkai suar londeh gtu..
haha..
xmacho pon..
burok ade r..
koh3

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 7:57 PM delete

@Fazil Hamid
uwaaa kalau tak pakai boxer lagi parah...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 7:58 PM delete

@Farah
hehe farah kalau pakwe farah mcm tu kan..jgn tarik lak tau..kang dia kejar farah keliling pdg..muahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 7:58 PM delete

@Cik Ezy
haha tula..klu boxer pink pun still tak lawa kot.

Reply
avatar
leeza
AUTHOR
April 18, 2011 at 8:57 PM delete

heh..nk bg org cuci mate lah tu..hee:D

Reply
avatar
April 18, 2011 at 10:24 PM delete

den pon tak bapo na minat ngat ngan style gini .
adusss :(

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:35 PM delete

@leeza
haaa cuci la sgt..sampai sakit mata den ni..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 1:35 PM delete

@.izzatul.hazwani.
haha pandai speking ngori nampak

Reply
avatar
April 19, 2011 at 1:40 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
April 19, 2011 at 1:44 PM delete

den, x cuci mate,,,,
den nx mengis tgok!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...