Eh? Ada SMS..peminat ke?

Salam. hai korang adik adik akak akak yang cik aish sayang sekalian. dah makan? haha hari ni mood cik aish super duper baik sebab dapat good news. nak kongsi la dengan pembaca setia cik aish. err..ada ke pembaca setia? tak kira nak kongsi gak. hahaha.


aku kan sekarang tengah buat macam macam kerja sampingan yang boleh dapat side income ni. yela..nak sambung master nak pakai banyak duit. sob sob. (boleh masuk rancangan bersamamu tak? heh) ok so salah satu part time job yang aku buat adalah mengajar tuisyen. ala dah story dah dekat SINI. 



Ini gambar tahun lepas masa Cik Aish mengajar dekat Sekolah Ampangan Seremban.



Lepas tu tadi owner pusat tuisyen tu mesej aku. hehe. 


Salam, cikgu. Good news! Budak budak suka you ajar. Dorang kata dorang faham apa yang you ajar. Keep it up!


Yes. Kepuasan tercapai. yela aku risau sebenarnya mengajar student tingkatan lima. budak SPM tuuu. lepas tu subjek akaun pulak tu. Alhamdulillah dorang faham. Lagi satu sebenarnya aku gerun dengan pusat tuisyen ni sebab dia suka buang tenaga pengajar. kira macam jaga kualiti la. kalau tenaga pengajar tak memuaskan, dia akan terminatekan la. so aku pun boleh tarik nafas lega. eh belum lagi. hehe. tapi lega sikit la. 



Ini student yang baik tau. hihi


Semangat nak masuk kelas. Lepas ni nak tambah subjek lagi. dan tengah nak usha usha pusat tuisyen lain. korang ada anak anak yang nak kan personal tutor tak? saya sedia memberikan perkhidmatan. bayaran kira cincai la..hahahaha just joking.


aja aja fighting!



Cik Aish : Esok jam 9 pagi ada interbiu dekat Syarikat Samsung Sdn Bhd. doakan cik aish berjaya!

Previous
Next Post »

39 komen

Write komen
Cik Mira
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:35 PM delete

aish dok seremban ke?

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:39 PM delete

best of luck cik aish...chayok2...:-)

Reply
avatar
COTTON LADY
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:44 PM delete

terer yer jd ckgu tuisyen,ade pikir gak time cti nk wat cmgtu tp takowt lar xdpt capai ape yg dorg nak,risiko lar~wat personal tutor ngan anak sedare jer lar nmpk gaya yer~

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:44 PM delete

@Cik Mira
ye..duduk seremban..mira duk mana?

Reply
avatar
April 20, 2011 at 8:47 PM delete

Good teacher. May Allah bless you. Do your best yo! :)

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:50 PM delete

laaa..dok somban ke..hehe
gud cik aish!!
murni sungguh kerjaya
mendidik anak bangsa..
baguih2!!

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:51 PM delete

sy ade ank...4,3&1 tahun...
hehehee...boleh anta tusen free tak..??
waktu ofis hours...(babysiter mahal la)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:52 PM delete

@COTTON LADY
takde la terer sgt..cuma ada pengalaman mengajar sebelum ni..lagi pun cik aish mmg minat mengajar..emm mmg berisiko ajar tuition ni sbb parents byr utk dpt yg terbaik..so kt kene buat betul2.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:53 PM delete

@Mr.Thinker@Ali
Thanks Mr Thinker.. really appreciate it..:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 8:59 PM delete

@NaNaKyu
haha..yola..ekau tak perasan ko den kadang kadang nulih loghat nogori dalam entry den ..hahahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 9:01 PM delete

@Fazil Hamid
haha..alaaaa jaga baby tak pass lagi..nnt baby baby tu nangih camneee

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
April 20, 2011 at 9:02 PM delete

@Cik Aishumah parents kat seremban! haha jom jumpaa! aish dok mane?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 9:05 PM delete

@Cik Mira
lor yekee...haha ..buleh buleh.. agak agak balik umah parents roger2 la..leh hang out! :)

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
April 20, 2011 at 9:24 PM delete

@Cik Aish ari jumaat ni lepas balik koje tus balik semban! hahaha aish dok area mane? gan parents ke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 9:32 PM delete

aah umah parents..hehehehe..laa umah parents mira katne?

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
April 20, 2011 at 9:47 PM delete

hak3!!
den pon slalu nulih dlm loghat nogori..
tp den org utagha..
hehehehe..
saje gatai gne loghat nogori..
nk blajo..cekgu aish!aja sy!

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
April 20, 2011 at 10:47 PM delete

Tahniah...All The Best :)

Reply
avatar
q i
AUTHOR
April 20, 2011 at 10:48 PM delete

wahh sek keb ampangan.. sek ren saye dulu wawawawa

Reply
avatar
BLADE EDGE
AUTHOR
April 20, 2011 at 11:16 PM delete

Assalamualaikum...


eh..cikgu rupanye...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 21, 2011 at 12:09 AM delete

cikgu tuisyen rupanya! heheh. goodluck kak aish! :D

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
April 21, 2011 at 12:14 AM delete

Wah..hebat cik Aish,,,keep up the good work yer..:)

Reply
avatar
HAZWAN17
AUTHOR
April 21, 2011 at 8:02 AM delete

dulu ada member jadi tutor part time dekat pusat tuisyen..die kate memang masyuk..selamat mengajar ye cik aish

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 11:06 AM delete

@q i
haha yeke? tp cik aish ngajar sek men ampangan..dulu la.. :P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 11:06 AM delete

@.m y z.
hehe yee...thanks dik mieza ku sygg :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 11:08 AM delete

@HAZWAN17
oo yeke..tu la..tp kena ajar betul2 la..sbb parents kdg2 expect yg terbaik sbb dia byr kan..haha

Reply
avatar
q i
AUTHOR
April 21, 2011 at 4:35 PM delete

@Cik Aish
yeke sek men ampangan pn sme... thn bpe 2 ajar sne.. wah xsngkaaa

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon