jom tengok siapa pemenang sidebar paling smart!

waaa...tolong tolong.. aku lak yang cuak ni apahal. ni bukan anugerah bintang paling popular okay. haha. seyes top10 sidebar paling smart yang aku shortlist kan haritu semua cantik cantik..



1st winner .. Amirrah Zawani. 



1. sidebar paling smart!
2. sidebar dia guna warna yang soft. sejuk mata memandang. 
3. takde widget yang mengarut. ringkas
4. dia guna scroll box untuk archive dan bloglist. takde la panjang meleret leret






2nd winner.. lyssasecret



1. title sidebar yang comel! 
2. walaupun takde border tapi title sidebar dia jelas. so senang nak bezakan widget widget  yang ada. 
3. takde widget yang mengarut.
4. ada guna function scroll box




3rd winner .. apaijas



1. sidebar yang simple dan ringkas. 
2. title sidebar yang jelas.
3. takde widget yang mengarut
4. guna function scroll box


tapi ni dari sudut pandangan aku jela. mana yang tak berjaya jangan putus asa. hehe. sama kita baiki sidebar kita ye. aku pun tengah terkial kial nak buat scroll box ni. see? learn something from you alls! tenkiu jumpa lagi!



p/s : emailkan nama penuh, alamat ke email cik aish : ismalizayahya86@gmail.com




Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
gadis melayu
AUTHOR
April 5, 2011 at 1:56 AM delete

tahniah untuk semua pemenang..^_^

Reply
avatar
Nur Liyana
AUTHOR
April 5, 2011 at 1:57 AM delete

fuyooo..smart2!!!heheh

Reply
avatar
HAJAR hasan
AUTHOR
April 5, 2011 at 2:01 AM delete

tahniah semua pemenang!! ;)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 2:06 AM delete

haha pemenangnye mesti dah tdo kan..sj je post entry ni kul 2 pg. haha

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 5, 2011 at 11:00 AM delete

kul2 pg musang je brjaga..hahahahahaha.abg gurau2.. :D wah,semMart betul. ;)tahniah pemenang2 sume.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 11:20 AM delete

abg stalker : haha. ni kes tertdo ptg semalam..tu pasal jadi musang bang oi..haha..

Reply
avatar
April 5, 2011 at 12:47 PM delete

thanks cik aish!!!

my first hadiah sejak berBLOGing..

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!!

sorry ter OVERexcited :)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 5, 2011 at 12:48 PM delete

tahniah kpde pemenang!
mmg smart

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 12:57 PM delete

hafiz : hehe tp hadiah tak seberapa tau.. contest ni just suka2 meriahkan suasana..muahaha

Reply
avatar
April 5, 2011 at 1:36 PM delete

eh,, tenkiu3 sudi pilih i sebangai pemenang.. terharu seyh.. ok jap nak emelkan.. thanks again :)

Reply
avatar
Izan Ishak
AUTHOR
April 6, 2011 at 1:13 AM delete

tahniah pada semua pemenang!

Reply
avatar
April 6, 2011 at 5:17 PM delete

waahh , Lyssa menang no 2 yeer ? thnx yer cik aish sygg ! :) okiee.. nnty, Lysa emel kan alamat lyssa erkk :))
Thnxx a lot ! ^_^

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 6, 2011 at 11:09 PM delete

tak berani nak masuk, aku ye sidebar tuh simple benar ..

takut nak kasi tunjuk kat orang lain ..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...