Jom tipu blogger!

asal malam je blogwalking. asal blogwalking je malam. memang la. siang orang kerja. pergi kelas. malam lah masanya kan? ok bukan ar nak story pasal blogwalking ni. tapi nak cerita pengalaman kena tipu. jahat tau tipu kita yang lurus ni.


orang kata, satu satunya tips untuk menarik pembaca masuk blog kita adalah dengan melahirkan satu tajuk entry yang panasss! contoh macam Fasha Sandha Jatuh Tersungkur, Lisa Surihani Terkentut Dalam Lif dan macam macam lagi contoh tajuk hangat di pasaran. 


mau tak gatal tangan ni nak klik!? sekali apa yang kuar, iklan churpchurp. aku nak menangis di situ jugak! gara gara sindiket penipuan yang melampau sehinggakan hormon keperempuanan aku dirembeskan dengan begitu banyak masa tu. geram weh.


tak perlu la sayang nak buat macam tu. kempunan ai nak baca entry yang hangat tu tau. sobs.
Previous
Next Post »

26 komen

Write komen
Cik Ezy
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:34 PM delete

ala ciannye cik aish..
hihik..
sabo jela..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:38 PM delete

huhuh...sobs sobs...

Reply
avatar
*47!k@#
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:42 PM delete

uishh..leyh jatuh hukum haram duit tu..sapa la kempunan sangat duit haram tu~ =_="

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:46 PM delete

hahaha :) aniss pun rajin kena cam tuh!
cik aish.. taw tak, button older post cik aish rosak! keluar error.. sorry sebab tegur :)

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:48 PM delete

hahaha...yg menipu mmg la terang-terang salah sbb menipu..

yg kite ni suke sgt cerite panas..padan muke kn..hahaha..

p/s : selalu gak terkena sbb suke bace gosip..hehehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:51 PM delete

*47!k@# : ntah la..takpelah..biar la..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:52 PM delete

Fazil Hamid : hahaha ces! tau tkpe...ni dah mcm segmen wakenabeb!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:52 PM delete

aNiss :):) : lama tau dah..tapi tak reti nak betulkan..huwarghhh..help me!

Reply
avatar
saya_arief
AUTHOR
April 7, 2011 at 11:59 PM delete

tak baik tipu2..
adoi.

Reply
avatar
leeza
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:00 AM delete

yke?ish2..klau entry mcm 'Lisa Surihani Terkentut Dalam Lif'..spe tak nk bce..hee:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:02 AM delete

arief : tu la..ggrrr

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:03 AM delete

leeza : haha tu contoh je..tp tu ar..harus la nak baca kan?? hahah

Reply
avatar
April 8, 2011 at 12:06 AM delete

urg kate klu suke menipu nnti lame2 mencuri....aduhaiiiii.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:10 AM delete

camtu lak ea...hahaha..sabar jela

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:12 AM delete

approve aniss kat fb.. ingat nak ajar kat cnie.. pastu bile type kod html.. jadi error pulak nak post comment.. huhuhu :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:18 AM delete

da approve da..tengs anis! hehe..

Reply
avatar
izwanyusof
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:21 AM delete

kerana duit,manusia sanggup buat apa saja cara.. spammer memg menyakitkan hati..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 12:31 AM delete

izwanyusof : betul..kdg2 menyakitkan hati..hurmmm

Reply
avatar
April 8, 2011 at 1:17 AM delete

ehem... macam kenal je entri tu? huhuhu... tapi, tak la sampai letak link churp2 ok... huhuhu...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 1:27 AM delete

haha..yela..td blogwalking baca entry awk, funny je tajuk. tu yg dpt ilham tu.. but not mention u..ada la someone.. :(

Reply
avatar
Ihsan Arifin
AUTHOR
April 8, 2011 at 2:17 AM delete

haha nak try ah buad tajuk pelik2 ;D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 2:29 AM delete

ihsan : sila jangan ye. hehe. keji tau

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 8, 2011 at 10:10 AM delete

itu kekretifan dia..ahaha.ayt BM tggi ni tau. :P

jp2..yg x bole blah skrg ni,"hormon keperempuanan aku dirembeskan dengan begitu banyak" hahaha..*blushing

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 8, 2011 at 2:41 PM delete

haha..ye sgt kreatif..
ahaha hormon reka2 je tu..haish

Reply
avatar
April 9, 2011 at 1:56 PM delete

hehe..malas tekan topik2 picisan camtu..=p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 9, 2011 at 6:46 PM delete

hehe betul tu abg JT. belajar dari kesilapan..huhu

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...