KANTOI PAKWE PERGI HOTEL

Hari tu aku dengar member aku membebel pasal dia gaduh dengan pakwe dia. pasal apa gaduh? pasal kantoi pakwe dia pergi hotel. tapi tak tahu ah dengan siapa. but still boleh menimbulkan syak wasangka ye tak. kalau korang jadi awek kepada si pakwe ni, mesti korang rasa something. 


kawan aku ni pandai. dulu dia senyap senyap ambik henset pakwe dia masa keluar dating, lepas tu buat FRIEND FINDER. kira macam dia tolong approvekan friend finder dekat henset si pakwe ni dalam diam diam. ha bijak bijak. lepas tu kawan aku ni pun selalu la find pakwe dia ni. yang si pakwe lak tak tahu diri dia telah difind oleh si makwe sendiri.


satu hari ni, kawan aku terkejut ah sebab tiba tiba malam tu dia find pakwe dia, pakwe dia dekat hotel. apa tah nama hotel tu. aku pun tak ingat. apa lagi pompuan ni meraung aah. haha. semua jenis maki makian keluar. nasib baik aku tak kena tempias maki maki dia. dasaattt..member aku ni pun apa lagi. ajak aku teman dia pergi hotel tu cari pakwe dia. last last tak jumpa. 


dan korang tahu apa jadi sebenarnya?


rupanya si pakwe ni hantar member dia pergi hospital. hospital tu betul betul bersebelahan dengan hotel tadi. kira kitorang terserempak si pakwe ni dekat tepi hospital tu ah. adeh. aku yang follow member aku ni dah bantai gelak guling guling. 


tu la..pandai pandai ko, ada gak kurang pandainya. lain kali jangan percaya sangat dengan Friend Finder ni. bukan betul pun. tak tepat sangat lahh! lepas tu kau sebagai awek, kena trust la pakwe kau. jangan senang senang nak maki sebaldi. sian pakwe ko tak bersalah.


Kesimpulannya, percaya pada pakwe berpada pada, percaya pada Friend Finder jangan sekali. muahaha. ok bai

Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
IJAT360
AUTHOR
April 26, 2011 at 12:29 PM delete

ha..tu lah..caye lagi kat teknologi..^^ kan dah malu sendiri..suh member tu malu sikit..hihi

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 12:40 PM delete

@IJAT360
haha malu malu maluuuu..lari lari anak jap

Reply
avatar
April 26, 2011 at 12:44 PM delete

alahai....siannya si pakwe ni...dlm bercinta kena trust each other.but if i,tau2 bf g hotel.mst nk ngamuk jugak rase.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 12:48 PM delete

@rara pinkmafia
haha tu la yg member tu rasa..mesti rasa something gak kan..hotel tuu. tp maybe dia g dinner ke ..so tkleh nk judge awal2.. huhu

Reply
avatar
*47!k@#
AUTHOR
April 26, 2011 at 1:15 PM delete

hahaha..adoi..lau jd pd ika pon ika xtau nak trust yg mne..(=_=)"

Reply
avatar
fasha
AUTHOR
April 26, 2011 at 1:15 PM delete

trust tu penting ! heee :D

Reply
avatar
sweet stalker
AUTHOR
April 26, 2011 at 1:17 PM delete

betul tu..kepercayaan sangat penting dalam perhubungan.. huuu :)

Reply
avatar
mykhalis
AUTHOR
April 26, 2011 at 1:33 PM delete

huishhh..sampai cari kat hotel??perghhh

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:29 PM delete

haha. kadang friend finder tu berguna jugak. dlu ex bf kaki penipu buat FF kat die mmg tau je la die g mane. dkt tmpt laen ble tnye dkt umah? demss

Reply
avatar
cik teynteyn
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:46 PM delete

hehe ..

naseb baek tak pergi serang..
kalo tak, lagi dasyatttt ,,

hihihi..
tapi camne nak buat friend finder eh ?

tetibe.

hehe

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:56 PM delete

tu la...yg penting hati...
bila kite jujur dgn pasangan kita...
insyaAllah pasangan kita jujur...
jgn terlalu syakwasangka...
hahaha...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:57 PM delete

@fasha
yup.tp jgn percaya 100 peratus dear. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:58 PM delete

@Cik Mira
huhu..tu dah biasa berlaku mira..
:)
aish pun dulu penah kena

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 2:58 PM delete

@cik teynteyn
errr kena buat tutorial ke? hahaha..tayah la dik..ff tu bkn btul sgt.

Reply
avatar
♥sophie♥
AUTHOR
April 26, 2011 at 3:30 PM delete

haha,kelakar cik aish,, keke
camto sekali,, naseb pegy tengok and nmpk,, kalo tak tengok tetibe serang mmg sian pakwe dea,, hihi

Reply
avatar
nuriz
AUTHOR
April 26, 2011 at 5:03 PM delete

makwe ni betui2 amik tau ye mana pakwe dia pi, tu baru pakwe kalau jd laki cemana ye agaknye ehehe

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
April 26, 2011 at 6:25 PM delete

betul3...friend finder ni bukan boleh pcya.dulu,fara ada pernah pergi KTM seremban..bf frind finder.pas tu dia dpt nama hotel mana ntah.waktu tu keluar dgn kwn.pas2 tiba bf call kena marah.nasib baik dia percaya fara.hehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 7:23 PM delete

@♥sophie♥
tapi sebelum selidik tu mmg da sebaldi la kene maki..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 7:23 PM delete

@nuriz
ha tu la pasal sis..hehe..no komen la sbb aish tkde pakwe lg. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 26, 2011 at 7:24 PM delete

@FaraLoveChoco
huwa situasi yg sama ea..ingtkan kene kat kitorang je.. haha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...