kau apehal?

pagi tadi ar punya cerita ni. tengah syok tidur maklum ah malam tadi hujan. memang tak boleh nak bangun ar kan. pastu baru nak start mimpi Shaheizy Sam masuk meminang, ada lak orang call aku pagi pagi. bengang ar kan. jangan ah dengki dengan kehadiran Sam dalam mimpi aku nih!


"Helo. Selamat pagi"
"haa..elo. saperr.." suara aku pagi pagi memang serak serak basah ar kan. kantoi belum bangun lagi
"saya ni, EX awak."
"alaaa..sapee? Jangan main main arrr pagi pagi ni."
"betul. saya ex awak."


aku tak tekejut pun. Sebab aku tahu mamat ni tipu. jangan kelentong la..EX aku dah bahagia bersama insan lain. ecceey ayat sadis kuar tiba tiba. sobs. ntah sapa tah kan yang nyamar nyamar ni. member sekolah gaknya. siot ar korang. 


ah sudah ar..main main lak. 
"EX aku ramai. yang mana satu ni.??"
aku cube ar seloroh. gurau je mana ramai pun. huhu


"saya la..Cikgu Hashim."


ahh sudah! OMG pengetua sekolah den! hamik kau. ni dah macam segmen Panggilan Hangit! ala nak bergurau time time ni la plak kan cikgu oi. yelah aku datang petang ni meeting. thanks ingatkan ye. suka kacau ai tau cikgu ni. report bini kang. gigit jali lohh!


moral of the story
1. bersedia dengan sebarang panggilan tak dikenali
2. jangan angkat lagi senang. tidur dengan aman damai. bahahaha


Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
nuriz
AUTHOR
April 7, 2011 at 2:10 PM delete

pengetua call..huishh!! dasatt ni hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 2:16 PM delete

haks haks...mmg dasat..tekejut gile.hehe

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 7, 2011 at 2:17 PM delete

hahakk..
tula.. tkot jgk kalo dpt pnggln dr org yg xdikenali..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 2:19 PM delete

haha tau tkpe..kang tk angkat kang..rasa berslaah lak..baik angkat..huhu

Reply
avatar
Ihsan Arifin
AUTHOR
April 7, 2011 at 3:21 PM delete

haha terbaek ;D nak try ah kol cani

Reply
avatar
Dinda Iva
AUTHOR
April 7, 2011 at 4:19 PM delete

kahkhakha...gelak mak...tapikan memang kalau iva tido ada call memang susah nak angkat...kang terkeluar suara emas...hahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 8:11 PM delete

ihsan : haha jangan la..kang kuar suara itik lak

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 7, 2011 at 8:11 PM delete

dinda iva : haha suara emas eaa?? haha..tu la...nak buat camne,senang terjaga kalau bunyi hp

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon