Kenapa ada lelaki yang online time time ni? oh bawak laptop dalam masjid ea

haha. tadi bukak Facebook. tiba tiba ada lak kaum lelaki yang masih online time time macam ni. eh dorang tak pergi solat Jumaat ke? pastu ada la sorang member ni buat status macam ni


kenapa ada lagi lelaki yang online sekarang? dalam masjid pun ada wifi ke? pelik..


haha. pedas menikam kalbu weh status member aku ni. lepas tu yang kelakanya lepas je keluar status macam tu, dan dan je lelaki yang online tadi terus offline. malu ah tu. ustazah aku ada cakap, kalau kita jumpa lelaki kat shopping complex ke kat mana mana ke time time solat Jumaat ni, kita jerit ah kat dia.."eeeii dah jadi perempuann!"


haa kasi berasap sikit telinga lelaki yang ponteng semayang Jumaat nih. hehe. lalalalala.

Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
qucachahir
AUTHOR
April 15, 2011 at 1:34 PM delete

sokong sangat-sangat..
"eeei...!da jadi pempuan erk?.."

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 15, 2011 at 1:38 PM delete

@qucachahir
haha tu ayat pedas dari ustazah kita dulu..kui2

Reply
avatar
cik hani
AUTHOR
April 15, 2011 at 1:53 PM delete

kat mejid ada wireless kot..

guna BB..

hahaha

Reply
avatar
nabielahuda
AUTHOR
April 15, 2011 at 1:55 PM delete

masjid skrng da maju.
ade wifi cm mcD. ngeh3! :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 15, 2011 at 1:59 PM delete

@pena rozie

hehe alamak takde button like la pulak..

Reply
avatar
:.NueRuL.:
AUTHOR
April 15, 2011 at 1:59 PM delete

hahaha btul2..sokong sgt..eeiii da jd pompuann or period kerrr? hahahahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 15, 2011 at 1:59 PM delete

@cik hani

hamboi hamboi...online pakai bb lagi ea..bwk bb g masjid ke.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 15, 2011 at 2:00 PM delete

@nabielahuda
hehe..adess..ntah la no komen la..agaknya la tu kot..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 15, 2011 at 2:03 PM delete

@:.NueRuL.:
haha amboii nuerul..sukaa ye..hahaha..

Reply
avatar
Miss A
AUTHOR
April 15, 2011 at 2:21 PM delete

hehe,Miss A like this entry a lot! <3

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon