Lelaki melatah sampai sebut ........

Aku nak tanya ni. Pakwe korang melatah tak? Takde pakwe? Ok. Ayah korang ke abang korang ke? melatah tak? haha. aku tahu lelaki memang ada yang melatah. tapi ni la kali pertama aku terjumpa. kelakar la pulak kan bila ingat balik. cerita dia macam ni...

tadi masa aku pergi Jusco, aku pergi bahagian sport. nak cari swimming suit. lepas tu aku lalu ah bahagian raket badminton tu. aku nampak ah satu kapel ni tengah dok pilih raket badminton. yang si pakwe ni tengah pegang raket tu kira macam tengah test pakai la. 

aku lak masa tu kat belakang kapel ni. dah tak ada laluan lain pun, aku kena selit gak belakang dorang. lepas tu tah macam mana si pakwe tengah nikmat test raket tu, sampai tak sedar aku kat belakang. aku lak masa tu dalam hati dah cakap dah, "ah memang kena gak aku dengan batang raket ni" masin mulut aku, batang raket tu berdesup kena perut aku.

senak weh.



nasib baik perut.kalau bawah sikit tadi? sapa nak jawab? aku dah ar belum kawen lagi. oh pehlis. tapi nasib baik ovari aku tak cedera tadi. kalau cedera, memang aku cederakan dia punya ovari pulak. kalau ada ar. haha. tapi kan aku bukan nak higlight pasal aku kena batang raket tu. tapi terkejut sebenarnya dengar pakwe tu melatah. masa batang raket tu menusuk perut aku, dia sempat menjerit..

oh p***** mak kau!!


 gambar hiasan je. pakwe melatah tu lagi ensem. tapi sayang, kuat melatah. haha



aku masa tu memang tengah senak. tapi aku sempat gelak bahak bahak depan pakwe tu. yang si makwe tu bantai gelakkan pakwe dia gak. oohh nampak je macho ea tapi melatah mengalahkan joyah sport! aduh..donat sungguh

klah. aku nak makan ubat ni. sakit oh perut aku kena batang raket. esok nak xray ovari aku ok lagi tak.


P/s : korang dah join belum Bloglist Cik Aish? klik SINI untuk join okay!
Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
Dea
AUTHOR
April 30, 2011 at 6:31 PM delete

alolo..cian cik aish... :).. xpenah lg jumpa lelaki melatah ni.. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 30, 2011 at 7:58 PM delete

@Dea
haha sama la..aish pun sama..ni fest time jumpa

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 30, 2011 at 8:19 PM delete

boipren cik ezy dulu melatah..
suke sgt usik die..
mmg kuat melatah..
mase tgh ckp kat fon pon kalo cik ezy sergah die melatah..
agaga..
apatah lg kalo cuit pinggang die..
tp die melatah xsbot mnde2 mengarot.. huhu

Reply
avatar
☺MissNJZ☺
AUTHOR
April 30, 2011 at 8:35 PM delete

Wahhh gile lawak!
laki kadang2 kalau melatah, kalah kan pompuan..
Huhu..
So sweet :P

Reply
avatar
April 30, 2011 at 8:35 PM delete

den pun melatah jugak plus dah jumpa ramai giler lelaki melatah especially yang keje dekat kilang den tu... ntah ape-ape je... :)

Reply
avatar
April 30, 2011 at 8:50 PM delete

hahaa lyeah dah biasa dengar lelaki melatah ni. donat sangat ~

Reply
avatar
mahirahnazlim
AUTHOR
April 30, 2011 at 9:45 PM delete

huduh la kalau lelaki melatah kan . haha adoii kurang hensem terus

Reply
avatar
April 30, 2011 at 10:18 PM delete

hahaha..dalam byk2 laki kat dunia ni..
yg jenis mcm ni gak kau jumpe..ngaha =p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 30, 2011 at 11:01 PM delete

@Cik Ezyhaha yekee??adesss sweetnyaa!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 30, 2011 at 11:01 PM delete

@☺MissNJZ☺haha..tau tkpe..da la sbut bende2 pelik

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 30, 2011 at 11:02 PM delete

@^ai-mie : 아이-미^melatah ni boleh bejangkit kan kan

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
April 30, 2011 at 11:20 PM delete

Alamak....kalau la i dapat pakwe macam tu,malunyaaaaa..huhuhuhuhu...

Ish3...kesian makwe dia...

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 30, 2011 at 11:45 PM delete

hahahaha .dasyat gila! nasib baik laki kita cool .erk .haha. mulut dia dah takde benda baik ke nak sebut. ish3 .

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 30, 2011 at 11:59 PM delete

@Cik RoSshehe..tp kdg2 sweet gak tgk

Reply
avatar
May 1, 2011 at 3:15 AM delete

hehehe...rara dh mnyak kali jumpa kot...kdg2 mmg melampau dorg ni bile melatah.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 1, 2011 at 11:26 AM delete

@rara pinkmafia
yeke?aish ni la fest time jumpa dpn2..tekejut betul..haha

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
May 1, 2011 at 12:33 PM delete

pernah.. mase kat matrik dulu.. mmg kuat melatah.. mengalahkan perempuan..

Reply
avatar
♥sophie♥
AUTHOR
May 1, 2011 at 2:06 PM delete

susah jumpe yg melatah,, hihi
mesty malu giler mamat uh

Reply
avatar
fyruze lagi
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:27 AM delete

bahaye ni..kono xray...wajib....

Reply
avatar
budak_baik
AUTHOR
May 19, 2011 at 8:46 AM delete

haha.. akuade kawan yg kuat melatah tp pompuan.. aku ingat mse form 3, mse die tgh syok minum air tu, aku pi la kacau die, tup2, aku yg kne simbah air.. aduyai.. pas tu, serik dh.. haha..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...