Maharajalawak minggu ni best ke?

best ke? macam hambar je
sesedap ajinamoto betul ko kata hambar kan aish? ko tak dengar jiran sebelah menyebelah ketawa terbahak bahak sampai bergegar pintu rumah tadi? ala bukan semua pun yang perform malam ni. Jozan tak berapa nak menyengat tapi lawak dia kreatif! 


Nabil pun kreatif dan lawak gak sebab aku mati mati ingatkan part dia tu dipendekkan sebab tetiba kuar AC mizal. upenya dia reverse time. haish best betul. Lepas tu Jambu pulak aku tak cam sebab si awek tu siap cukur misai lagi. hehe memang kreatif part main kejar kejar tu. 


yang lain? boleh tak diafundi keluar secara pukal? sebab dorang macam dah kering idea je. hehe. I'M Sorry!
Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
nabihancakap
AUTHOR
April 23, 2011 at 1:32 AM delete

like jambu+jozan much!!

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
April 23, 2011 at 2:30 AM delete

sepah x best ke..?? atia x dpt tgok.. huhuhu..>_<

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 23, 2011 at 2:36 AM delete

lawak jambu sempoi habess =)

Reply
avatar
fadh leyanie
AUTHOR
April 23, 2011 at 2:29 PM delete

jiran sebelah ketawa terbahak2 sampai bergegar pintu..itu mmg best sangat la tu..:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 23, 2011 at 4:57 PM delete

@gadis melayu
sepah best gak..tp mcm jozan..tak nyegat sgt.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 23, 2011 at 4:57 PM delete

@aNiss :):)
haha aah suka jambu mlm td

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 23, 2011 at 6:10 PM delete

alamak ter'miss. tak tgok malam td. hee~

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...