Respon Mereka Kalau dapat Boyfriend Seorang Blogger

1. blogger ni kata, ada positif dan ada yang negatif kalau kita ada boyfriend seorang blogger. hehe. aku baca entry dia memang kelakar ah..yang positif tu kira ok lagi. tapi yang negatif tu aku tak tahan. "jangan mengada ngada nak buat blog, you tu dah la gatal. I takpe, I tak gatal macam You" 
hahaha. nak baca selanjutnya sila klik sini  


2. ades..yang ni lagi kelaka. mesti blogger lelaki fikir lapan puloh lapan kali nak buat awek ni. haha takdelah gurau je. tapi memang sempoi lah jawapan dia. kalau dia ada boyfriend seorang blogger, dia kata dia akan make sure pakwe dia ni takkan ada can langsung untuk ngaku single..hahaaha
nak baca selanjutnya sila klik sini. 


3. uwarg air mata aku meleleh baca jawapan yang ni. seyes tragis plus kejam pun ada. tapi memang kelaka ah. best sangat. hahaha..dia kata kalau ada perempuan yang komen gedik gedik kat blog pakwe dia, dia lah yang akan mensetelkan komen tu. banyak lagi ah jawapan gila..klik sini ok!


4. ok entry yang ni lak lain dari yang lain. kalau yang kat atas tu jawapan gila plus kejam tapi yang ni baik sangat. dia kata dia taknak pakwe dia letak gambar dia, buat story pasal dia ke apa ke kat dalam blog tu. wahhh baikk giler..pastu dia kata, pakwe dia pun tak boleh letak gambar sendiri dalam blog tu..(dah start kejam sikit)
hahaha..jawapan yang baik..klik sini nak tau cerita penuh


5. yang ni pulak kata kalau ada boyfriend seorang blogger, mesti boleh tumpang glemer sekaki especially kalau pakwe dia blogger femes. tapi kalau banyak sangat komen dari perempuan mungkin boleh mendatangkan perang teluk. uwaarg..gila lah. hahaha. pastu yang paling best, dia kata dia nak kongsi income nuffnang sama sama. duitmu duitku jua!
nak baca lagi boleh klik sini..




adoih seyes aku gelak guling guling baca jawapan korang. memang sporting habis! haha. segmen ni masih open lagi sampai kul 12 malam ni. belum join? jom join..jawapan biar gila gila. and dont take serius. nama pun KALAU kan..haha.  klik sini untuk join segmen ni.



ada lagi yang belum aku preview. malam esok ok. 







Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
April 17, 2011 at 9:53 PM delete

hahahahha !! lawak la dorg nie....

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 9:56 PM delete

@Saye Budak Purple !
haha just for fun..nama pun KALAU. mmg kelaka..tergelak2 baca..

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
April 17, 2011 at 10:03 PM delete

haha...sume memang tip top ar..
jngn lupe preview tkah punye..=p

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
April 17, 2011 at 10:03 PM delete

hahahahaha
adoi..
mcm2..jom doa kaum teman lelaki mereka terselamat dr menjadi sorg blogger juga..
haha

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
April 17, 2011 at 10:06 PM delete

haha..memang tip top ar..
ecok jngn lupe preview tkah nye pule..^__^

Reply
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
April 17, 2011 at 10:27 PM delete

haha..best jugak kalau ada gefren blogger..hihi

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 10:38 PM delete

@^^eKaTiKaH^^
hehe ok..malam sok tau! tgguuuu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 10:39 PM delete

@Dea
dea takmo join ke..hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 10:40 PM delete

@Taufiq Wr
haha nak dgr jawapan lelaki gak..tp rasanya lelaki cool kot dpt awek blogger..

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 17, 2011 at 11:31 PM delete

jwapan no.5 tu mmg terbaekk ahh. hahah.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 11:48 PM delete

@.m y z.
sume terbaik laaa senang citer..best gile

Reply
avatar
fazrin2211
AUTHOR
April 18, 2011 at 1:05 AM delete

kalau gf saye ade blog...saye mesti jeles..kuang2

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
April 18, 2011 at 1:29 AM delete

tak sempat nak join dah :(

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 11:02 AM delete

@ecadwinkyasha
takpe..next time cik aish buat segmen yg lagi menarik k.. :)

Reply
avatar
izzah
AUTHOR
April 18, 2011 at 1:15 PM delete

baik ke?? baik la jugak...
kejam tu sikit la.. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 1:22 PM delete

@izzah
haha bgus...sgt positif..:)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...