sebab utama kenapa Amir Raja Lawak tak tersingkir

mesti macam pelik tertanya tanya sebab apa lah Amir tak keluar masa episod Maharaja Lawak semalam. aku pun pelik gak ni. sebab nak kata kelakar, penat dah aku cuba tak gak mahu gelak dengan lawak dia. kerut kerut dahi ada ar. laju bebenar percakapan dia. tau tau suh orang gelak.


tapi aku rasa dia kekal dalam tu sebab dia selalu mintak maaf dengan kita semua. niat dia murni. orang pun sentiasa maafkan dia. kan dia selalu cakap "IM SORRY"! hahahahaha


adoih. jangan ar baling aku dengan botol. aku pun tak tahu sebenarnya nape Amir kekal dalam tu. pergi tanya pengundi arr! haha


IM SORRY

Previous
Next Post »

26 komen

Write komen
April 16, 2011 at 8:56 PM delete

hahahah. tertanya2 gak mne lah dia dpt supplier utk undi dia +__________+

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 8:59 PM delete

@m y z . z i e m a
haha ke awak yang undi dia? haaaa baik ngaku..hahaha..gurau je

Reply
avatar
QamaYaya
AUTHOR
April 16, 2011 at 9:03 PM delete

dye suke buat muke kesian kot...hehehe

Reply
avatar
April 16, 2011 at 9:13 PM delete

haha. part dia je terus msuk blik. turn nabil bru kuar balek. haha

Reply
avatar
April 16, 2011 at 9:16 PM delete

R2 better dari Amir..dah rezeki amir kut ha..

Reply
avatar
April 16, 2011 at 9:23 PM delete

tak de cre nk undi kluar???
(*_*)

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 16, 2011 at 9:39 PM delete

hahahakk..
xla maapkn amir..
msti best kalo amir tersingkir..

Reply
avatar
Zyash
AUTHOR
April 16, 2011 at 9:45 PM delete

Tak suke amir, tak paham lawak dia sebab kecek dia ngan dia cakap laju...huhu..lagi la xpahe...huhu

Reply
avatar
April 16, 2011 at 10:27 PM delete

i'm suri.*comel je ayt tue*

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:43 PM delete

haha..i'm sorry.. xtaw nape dier xtersingkir..:P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:46 PM delete

@amranaiman
ntah ntah dia kaya..tu ar dia leh undi diri sdiri..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:46 PM delete

@m y z . z i e m a
haha yeke?alahai..sama la...siap ttp pintu terus..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:47 PM delete

@Rina AVAIL a.k.a cik betty
betul la..r2 lg ok..cuma mlm tu je tak best..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:47 PM delete

@Muhammad Helmi
klu ada laama da buat kot..hehehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:48 PM delete

@Cik Ezy
hehe..tu la...im sorry! ahahah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:48 PM delete

@Zyash
tu la..laju sgt laa..tk tngkap apa yg cuba dia smpaikan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 10:49 PM delete

@Dea
ketensenan gak nih.haha

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
April 16, 2011 at 11:29 PM delete

aku ingat lagi time amir still dalam pertandingan raja lawak..lawak die berkenaan dengan cinta. Ayat die : Bagi saya, pengertian cinta ada satu je...I LUV U, U LABI AIR..(hanya orang kelantan yang paham)...maybe pengundi kelantan bayk sokong die..

http://kitasemuaguru.blogspot.com/

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 16, 2011 at 11:46 PM delete

@izzad
oo yeke..tk tgk la raja lawak dulu..tp dgr gak pasal amir ni..org kt mmg tk bst dr dulu..so kali ni br berkesempatan tgk btul2..mmg tk best.haha

Reply
avatar
myezatul aQma
AUTHOR
April 17, 2011 at 11:58 AM delete

hahaha..dia memang patot kluar ar smalam...
tak lawak lansung !!!
i'm sorry..
ni mesti geng kelanatan semanagat vote dia..
huuhu..
saya suka jambu-muka legend , hati cute.
hehehe..
tapi mlm tu jambu tak brapa nak lwak la...
kurang something..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 12:01 PM delete

@myezatul aQma
maybe la..takpela nk buat camne..pemenang berdasarkan undi..redho jela..huhu

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 20, 2011 at 2:47 PM delete

org negeri die byk undi die kot.. tp serious la, xphm lgsg lawak die.. xde ke undi keluar?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 31, 2012 at 9:50 PM delete

Tengok la orang komen pun banyak dalm ni. .Tula kelebihan dia

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...