Segmen Handphone ku

untuk pengetahuan korang, aku suka pakai handphone yang kiyut. sebab handphone yang kiyut tampak lebih sempurna! SAMSUNG CORBY! handphone ni sangat kiyut. Bila SMS dengan kawan kawan, senang je nak pegang.  kalau handphone lain, besar, tebal pastu pegang pun lenguh je tangan. tapi dengan CORBY pegang pun senang sebab dia nipis




kalau saya letak handphone dalam handbag, saya dapat bezakan antara handphone dengan wallet sebab wallet saya tebal. tapi bukan tebal dengan wang ringgit tapi tebal dengan name card. oh phone saya nipis je.  dan yang paling best sekali handphone saya touch screen je. jari pun tak sakit tekan tekan keypad. ada warna kuning, oren, hitam dan pink. tapi saya punya warna pink! 


nipis kan?




saya pakai kaler ni. hehe





Previous
Next Post »

21 komen

Write komen
April 18, 2011 at 8:34 PM delete

pinkish..!! LOL. anyway, it is nice yo! :)

Reply
avatar
leeza
AUTHOR
April 18, 2011 at 8:41 PM delete

fon nie pemes kt korea tu..grop 2pm promosi:D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 8:52 PM delete

@leezaoooo yeke? heehe..best bestt

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
April 18, 2011 at 9:29 PM delete

besh ke..lg..ape lg ke-besh-an henpon neh..camera cun x?sound die mantap x?hehe..ske gak..tp xbape yakin nk gne touch screen..org ganas..kang tembus screen fon tu kang..hehe

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
April 18, 2011 at 9:45 PM delete

yup..nipis banyak kelebihan..nak masuk poket seluar jeans pun senang...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 10:43 PM delete

@NaNaKyu
uwa..byknya tanya..haha..camera biasa2 je..sound best..haha leh tembus screen ea?? ganasss nyee...haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 10:44 PM delete

@Fazil Hamid
tak boleh...ni je la satu satu je enset yang ada..uwaaa

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
April 18, 2011 at 10:45 PM delete

wah..pink jgak!!..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 18, 2011 at 10:45 PM delete

@izzad
yee..tp mcm tak sesuai utk lelaki..sbb comel sgt enset ni..hehe

Reply
avatar
Chegu Zubir
AUTHOR
April 19, 2011 at 2:13 AM delete

hahahaa...xpe3...diterima lagi...japgi saya update nama awak yer

Blogger dan Handphone....

tq cz join..

Reply
avatar
April 19, 2011 at 12:19 PM delete

singgah jalan dari blog chegu..hihi pinky dohhhhh....

Reply
avatar
WANDA_ISMAIL
AUTHOR
April 19, 2011 at 7:17 PM delete

x pnah guna hpon other than sony ngan nokia...mcm interesting gak kan hp nih...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 7:40 PM delete

@::Mastura:Zakaria::
haha tp ada casing itam gak..kdg2 tukar tgk mood.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 19, 2011 at 7:41 PM delete

@WANDA_ISMAIL
yeke? u shud try la dear..best tau enset ni...comel. dan yg penting frendly user gak

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
December 5, 2012 at 2:14 PM delete

Samsung Corby tu berapa ringgit and beli kt mane? :)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon