Segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger

 segmen ni dah tutup dah sayang..

jangan biarkan blog korang sunyi hari minggu ni. muahaha. jom kita kongsi kongsi cerita macam mana kalau boyfriend korang seorang blogger. cerita la apa perasaan korang, korang jeles tak kalau dia layan blogger hot hot yang lain, pastu apa tindakan korang, korang nak biar dia blogging lagi ke atau nak suh benti terus ke..haha..terpulang. aku nak dengar cerita korang nih..eksaited nih..

jawapan kalau boleh biar gila gila..tayah cover cover..nama pun KALAU. hahahaha





  • buat satu entry "Segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger"
  • letak banner kat atas tu dalam entry korang
  • linkkan banner ke blog Cik Aish
  • dan jangan lupa drop your link tu kat sini 
  • yang bukan follower pun boleh join k!


nanti aku preview cerita korang dalam next entry aku. bahaha..ni namanya segmen gila giLA! Segmen ni aku buat hari ni je. agak2 rasa nak tutup, aku tutup. tayah tag sapa sapa pun. hehehehe..come come..share ur story!








Previous
Next Post »

29 komen

Write komen
Cik Ezy
AUTHOR
April 17, 2011 at 12:38 PM delete

boyepren ade pesbuk pon dh rase saket ati..
apatah lg kalo blog.. ekeke

Reply
avatar
sweet_sour
AUTHOR
April 17, 2011 at 12:47 PM delete

dah join..!!

http://titewtawan004.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
April 17, 2011 at 12:48 PM delete

atia nak join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 12:52 PM delete

@Cik Ezy
hahahakk...tu laa...tu eksaited nak dgr respon korang nih..muahaha..

Reply
avatar
teruna9752
AUTHOR
April 17, 2011 at 12:55 PM delete

ala...segmen ni org pompuan je boleh join...

Reply
avatar
April 17, 2011 at 1:49 PM delete

er...segmen ni tutup sampai jam berapa ye? kot2 nak terjoin nanti takut tak sempat lak.

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
April 17, 2011 at 2:04 PM delete

segmen yg menarik la...join join join..jom siapkan entry :)

Reply
avatar
Gadis Manja
AUTHOR
April 17, 2011 at 2:41 PM delete

dh nama pompuan..cemburu tu msti ada...padahal..kita buat xpe plak kan?hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 17, 2011 at 2:50 PM delete

@Gadis Manja
hehe no komen..i takde pakwe..

Reply
avatar
Gadis Manja
AUTHOR
April 17, 2011 at 3:32 PM delete

dh join dah..follow lah blog caye sekali..I'M NEW..hehe.
http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
Gadis Manja
AUTHOR
April 17, 2011 at 3:38 PM delete

dh join dh..
http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
April 17, 2011 at 3:59 PM delete

kalo yg xdew pkwe leh kew kak aish???..hehe

Reply
avatar
izzah
AUTHOR
April 17, 2011 at 4:40 PM delete

da join..
http://ezasazali.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
April 17, 2011 at 4:51 PM delete

yeay2..sy join!

http://nanakyu.blogspot.com/2011/04/kalau-boipren-saya-seorang-blogger.html

Reply
avatar
qilanisa
AUTHOR
April 17, 2011 at 5:07 PM delete

sy join,,

http://qilanisahasan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
April 17, 2011 at 5:37 PM delete

http://anakmajed.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

^_^

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 17, 2011 at 5:46 PM delete

malam nie sempat tak?? baru bukak blog nie... aci tak mlm nie?? pless... nak join sgt segmen nie =)

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
April 17, 2011 at 5:46 PM delete

tkah join blh??..hehe

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
fazrin2211
AUTHOR
April 17, 2011 at 6:35 PM delete

saya lelaki, takde bf, camne?

Reply
avatar
nuriz
AUTHOR
April 17, 2011 at 8:35 PM delete

kalau le bf cm zek zukhairi tu jeles gak le ..hahaha

Reply
avatar
uLan
AUTHOR
April 17, 2011 at 9:38 PM delete

uLan join segmen CikAish yea....

http://ulanfrankie.blogspot.com/2011/04/segmen-l-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
April 17, 2011 at 9:41 PM delete

jangan suruh blog ni diet..dia dah cukup ringan dah..hehehe

Reply
avatar
adrina razali
AUTHOR
April 17, 2011 at 9:59 PM delete

hehe bf sy seorg blogger laa :)
tak bule nk join ...

Reply
avatar
Ayangnaz
AUTHOR
April 17, 2011 at 11:04 PM delete

dah join

http://ayangnaz.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 17, 2011 at 11:12 PM delete

harap2 sempat!!

http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar
Qish Hazrul
AUTHOR
April 17, 2011 at 11:39 PM delete

Hello Ck Aish !

Qish join ehh. hee :D

sorry lah hantar last minute. huhu.

http://bungaespadrilla.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...