senarai blogger yang join segmen blog review

Salam akak akak abang abang adik adik semua. first of all thanks a lot pada semua yang support segmen ni. seriously saya tak expect ramai blogger yang nak join untuk segmen blog review. yelah bukan contest dapat hadiah pun kan? so seyesly tak expect. jadi setelah diperkenankan duli duli raja raja, saya nak tutup segmen ni hari ni. dan sorryyy teramat sebab ada sedikit perubahan okay disebabkan penyertaan banyak jadi kasihanilah daku ini. 


1. saya akan review 5 blog satu hari dalam satu entry
2. satu hari saya akan buat 2 entry, jadi ada 10 blog akan direview
3. blog yang bakal direview ikut giliran di bawah.


jap kesat peluh. nasib baik ada assistant. haha. korang memang suka kene review kan! 


46. Haniff



bila nak start review? eh sabar lah. kasi aku bernafas dulu. hahaha
Previous
Next Post »

13 komen

Write komen
April 5, 2011 at 5:44 PM delete

sayapun nak juga ahdoi...plz10000000000000..:p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 5:49 PM delete

Uchi kay-f @hmad : ko mana hilang? penat aku tggu..nasib bek ada 79...aku nak ckupkan 80..nak join cepat isi borang! haha

Reply
avatar
pRiNCe
AUTHOR
April 5, 2011 at 5:53 PM delete

cube tgok no 20....:)
ad 2 link...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 5:55 PM delete

pRiNCe : da da aku betul kan..haha see..juling mata aku ni weh.haha

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 5, 2011 at 6:05 PM delete

wahhh..
rmai jgk..
cayok cayok cik aish!
hehe

Reply
avatar
KK
AUTHOR
April 5, 2011 at 6:41 PM delete

salam...
thanks cik aish...=)
no 12..
mknanya hari kedua ke gliran sy??
sy tggu~~ hee ^^

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
April 5, 2011 at 8:17 PM delete

wahhh...ramainya..yg pntg sy ade dlm list..huhuhu..=)

Reply
avatar
April 5, 2011 at 9:37 PM delete

wahh...rajin gilak review blog banyak2
kalo aku pengsan dah....

pape pon,god luck pada ko eh. =)

Reply
avatar
Arol Mubin
AUTHOR
April 5, 2011 at 11:00 PM delete

Wah! Ramainya yang join, 79 orang. Giliran Arol lambat lagi. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 11:06 PM delete

kk...ye hari kedua..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 5, 2011 at 11:07 PM delete

beautiful_rose : takpe..ada assistant..hahaha

Reply
avatar
leeza
AUTHOR
April 6, 2011 at 1:43 AM delete

47..my peberet n0..hee..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...