siapa lah yang cari coli saiz E??

masyallah. dok belek belek nuffnang tadi, nampak keyword yang orang search kat blog ni. coli saiz e? weh aku nak gelak pun ada, nak marah pun ada. dorang search menda alah tu nak buat apa? ya Allah tolong lah...! haha. blog aku bukan blog 18SX weh. takde istilah coli saiz E dalam entry entry aku sebelum ni. masyallah... haish macam macam lah korang ni! kuikui




dah dah. takde gambar hiasan berkenaan tajuk. lempang nak? hehe


Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
K.zoe
AUTHOR
April 1, 2011 at 10:35 PM delete

mcm2 betol la, hahahaha. spe la yang berminat tuh kan.. hahah

Reply
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
April 1, 2011 at 10:39 PM delete

hahaha..lawak lawak..bahaya tu..

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 1, 2011 at 10:40 PM delete

keh3..
nakal betol..
ade ke carik saiz coli..
haha

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
April 1, 2011 at 11:15 PM delete

heheheh.. kelakar betul la.. ^_^

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 2, 2011 at 12:33 AM delete

bru nk tny..x dak gmbaq hiasan?hahaha..ok,da trjwb pun. :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 2, 2011 at 12:47 AM delete

ha tu la pasal korang...haaa ada sorang lelaki yang komen ni..abg stalker ea yang search keyword tu? hahaha gurau je

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 2, 2011 at 1:05 AM delete

hahaha..montang2 la den sorg yo laki kek komen ni ha,den pulak jd mangsa.klu nk search x pyh kt cni kot..yuk ke mall,bhgian underwear.kuang3~ :P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 3, 2011 at 9:13 PM delete

haha amboi abg stalker... pakar ye...sah memang sah abg stalker yang search ni..hahahahahaha

Reply
avatar
mohd shaharuddin
AUTHOR
May 25, 2011 at 12:23 PM delete

A B C D >E<...mcm ni kan ukuran die ??....

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon