surat ni untuk awak..

awak............


saya nak bagitahu. malam tadi saya teringat awak. saya tak sedar saya menangis. geram sangat sebab saya dah janji taknak menangis lagi. tapi malam tadi kalah. loser la saya ni. bukan apa, saya lupa nak delete folder message yang saya save dulu. folder tu kan penuh dengan ayat sweet awak. sayang lah nak delete.


tapi nak buat macam mana, awak dah tinggalkan saya. saya janji saya delete ea? nak baca sekali lagi boleh? boleh kan? masa baca nanti saya janji takkan nangis. hehe. saya tengah kuatkan hati saya ni. tapi penat la. kadang kadang tak kuat. takpe, saya mampu gelak macam biasa. buat macam tak ada apa yang berlaku. saya kena cakap yang saya happy! yea!


jom layan lagu ni! best tau!



Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
pRiNCe
AUTHOR
April 4, 2011 at 3:25 PM delete

sejak bile pndai jadi jiwang nie?????
huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 4, 2011 at 3:42 PM delete

haha prince...sekali sekala..sebenarnya tu skrip filem terbaru.hahah

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 4, 2011 at 5:45 PM delete

single terbaru kn cik aish? :) keraskn hati k. ;) gud luck si benyek..asyik nk nangis je.haha

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 4, 2011 at 6:13 PM delete

aduh.. tacing nye..
epy2 sllu ye..
xbest la sedih2..
=)

Reply
avatar
April 4, 2011 at 7:47 PM delete

sedih gak entri ni kann =D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 4, 2011 at 8:10 PM delete

abg stalker....benyek tu apa..haha perkataan baru tu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 4, 2011 at 8:11 PM delete

ezy....kita dah berjangkit ngn awak la ni..hgaaha..mood awak da ok lum??

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 4, 2011 at 8:11 PM delete

nazrey...manede sedih..tp lagu anuar zain tu sedih..best.

Reply
avatar
April 4, 2011 at 9:19 PM delete

aku nak pakwe rambut panjang macam anuar zen hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 4, 2011 at 9:33 PM delete

haha.. tapi malam td masa abph rambut anuar pendek la..aku pun suka rambut pjg dia..waaa..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...