Susah jadi blogger femes.. kan dah gaduh...

blogging pun ada kesan buruk kan? niat asal nak cari kenalan. nak kongsi kongsi pendapat. tapi lain pulak jadinya. tapi kalau digunakan dengan cara yang baik, akan jadi baiklah. begitu jugak sebaliknya.




kepada blogger femes yang nama dia kena sebut tu, aku simpati kat mereka.  secara positifnya, mungkin mereka mangsa keadaan. kita takda di tempat mereka. kadang kadang kita tak faham situasi mereka. think positif. aku pun selalu komen dorang. tapi dorang TAK PERNAH komen aku. tapi think positif. bukankah kita komen kerana ikhlas nak bagi pendapat tentang entry mereka? kalau harapkan mereka komen jugak kat entry kita, tu tak ikhlas namanya. sebab mengharapkan balasan. 


tapi dari sudut yang lain, tanpa follower, takkan ada pembaca. siapalah kita di dunia blogging ni tanpa pembaca. nak syok sendiri? jadi hargailah pembaca. hargai mereka yang menyokong kita dari jatuh bangun kita dulu sampai dikenali sekarang. jangan mudah lupa diri. jangan pandang newbie sebelah mata. jangan sesekali. 


apa pun, aku tahu memang susah nak puaskan hati semua orang. tu je nak cakap kat sini. oklah. harap harap, takkan ada blogger yang bermasam muka, bergaduh kerana tidak dilayan oleh blogger femes. FEMES.. tak takjub sangat dengan kehadiran mereka. sebab mereka punya life sama macam kita. tapi kita CUMA teruja dengan entry, cara pemikiran dan cara penyampaian. itu sahaja.


Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
IJAT360
AUTHOR
April 9, 2011 at 7:37 PM delete

bila dah terkenal ramai la yang PHD..jadi langkah sebaiknya be humble..^-^ betul tak cik aish hehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 9, 2011 at 8:11 PM delete

ijat : em betul tu.. tak suka la tgk blogger gaduh2 ni

Reply
avatar
April 9, 2011 at 8:14 PM delete

yes! agree dengan statement ni..

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 9, 2011 at 8:25 PM delete

kesian kat blogger2 ygbjdk mngse keadaan..
isk,.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 9, 2011 at 8:26 PM delete

ezy.. tekejut gak baca komen2 kat entry tu...hmm

Reply
avatar
April 9, 2011 at 8:31 PM delete

tau tak pe.skng ni ramai sgt anon2 n payah gak ble dh popular.haih~

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 9, 2011 at 8:35 PM delete

rara : anon tu ada PHD hehe

Reply
avatar
April 9, 2011 at 9:35 PM delete

setiap kelebihan yg kita dapat ada kebaikan & keburukkannya.. so kena terima la

Reply
avatar
Taufiq Wr
AUTHOR
April 9, 2011 at 9:54 PM delete

alaa..pasal komen x balas pun xkan nak gadoh? kite kena tgk dari sudut diorang..bayangkan kalau diorang terima 100 komen setiap hari..xkan satu2 nak balas? mau pengsan tekan keyboard tu..biasa la tu..semua org akan rasa camtu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 9, 2011 at 10:09 PM delete

THE LEKAT LEKIT STORY : yang penting kene pandai pk mana baik buruk..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 9, 2011 at 10:10 PM delete

taufiq : setuju..tu yang aku cakap tadi, kene pk positif la..kene faham keadaan dorang. letih la nak balas komen setiap orang. tu yang aku cakap, susah nak puaskan hati semua orang..

Reply
avatar
BLADE EDGE
AUTHOR
April 10, 2011 at 1:03 AM delete

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Reply
avatar
saya_arief
AUTHOR
April 10, 2011 at 9:37 AM delete

nasib baik kami xfemes kan.
jadik yang biasa-biasa.
:D

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
April 10, 2011 at 10:43 AM delete

biasa la manusia..bnyk org bnyk ragam..

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
April 10, 2011 at 10:52 AM delete

alamak..setuju jgk la..
tp ape2 pn think positif la..
pas tu buat la ape yg rse btl n menyenangkan hati semua pihak..

Reply
avatar
April 10, 2011 at 12:05 PM delete

malas nak ambik berat sangat pasal ni.susah sebab tak semua orang sukakan kita.kadang2 kita sendiri tak paham apa salah kita sampai org tak suka dgn kita.mungkin kita pun ada wat silap sampi buat org terasa.tapi kita tak sengaja dan mungkin kita tak perasan.










uhuhhuhu nasib aku low profile.. =p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 10, 2011 at 12:32 PM delete

saya_arief : yela..better be low profile..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 10, 2011 at 12:33 PM delete

Fazil Hamid : betul betul..banyak ragam...huhu
Nour Akmal : tapi susah nak puaskan hati sume pihak..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 10, 2011 at 12:36 PM delete

beautiful_rose : betul tu..kadang kadang kita cuba nak puaskan hati suma orang. tapi ada je yg tak kena..so yang penting, kt buat apa yg betul dan ignore je orang yang ada phd ni..

soal blogger femes yang dituduh sombong ni, kene think postif..mcm taufiq cakap td, kdg2 terlepas pandang komen kt sume..ramai kan..sabar la..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...