Terima kasih Nuffnang!

Alhamdulillah akhirnya aku boleh tebus jugak duit kopi yang en nuff bagi hari ini. harap harap en nuff jangan kedekut kedekut lagi tau. kang den majuk kang susah lak nak pujuk. hahaha. kang jadi macam hari tu aku buat entry INI tanda protes. nak? kalau taknak bagi lagi seratus hengget!


walaupun pendapatan tak sebanyak dan seloaded korang, tapi bersyukur juga sebab at least dapat jugak. emm korang belum letak iklan nuffnang lagi dekat blog? jangan lupa letak. klik SINI untuk register. sikit sikit lama lama jadi bukit! betul tak?




Churp Churp lak baru dapat kumpul banyak ni. sob sob. sedih. tak kencang macam korang. Belum daftar Churp Churp lagi? meh sini untuk DAFTAR CHUPCHURP Tiba tiba teringat, macam mana la pendapatan blogger blogger hebat tu..mesti masyuk gila kan? jeles betul.




tak tahu nak letak iklan churp churp macam mana? klik SINI pulak. Kira entry kali ni memang nak promote Nuffnang dengan Churp Churp habis habisan la senang cerita kan. hehe. oklah. nak baca buku lak. bye bye.


Previous
Next Post »

32 komen

Write komen
April 21, 2011 at 12:44 PM delete

wahhhh sume buat entry cash out nuff,beshnya...

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
April 21, 2011 at 1:04 PM delete

waaaa.. kaya2.. huhuhu..

Reply
avatar
uLan
AUTHOR
April 21, 2011 at 1:17 PM delete

wahhh congrats aish.... slow slow banyak la tu kan.... :-)

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
April 21, 2011 at 1:35 PM delete

ehem2...leh blanje mkn nie,,, :P

Reply
avatar
April 21, 2011 at 1:38 PM delete

wahh,,,,kaya raya lah lepas nieh.


ehe,banje la sikit =p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 2:24 PM delete

@gadis melayu
atia..bersyukur ni walaupun sikit. hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 2:24 PM delete

@uLan
slow slow je..trafik tak kencang..camne nk dpt best2..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 2:25 PM delete

@Dea
haha..tak byk pun syg..tp boleh la banje lolipop sebatang dua..meh sini meh..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 2:26 PM delete

@beautiful_rose
kaya la sgt..tolak bil streamix pun tak lepas.tp bersyukur la apa yg ada.hahaha

Reply
avatar
April 21, 2011 at 3:14 PM delete

sumpah jeles..byk gak dpt..huh..
chip chrup tu mcm best je nk gak ahh

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
April 21, 2011 at 3:21 PM delete

wah banyaknye cik aish dapat..tue yg sebulan punyer ke?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 3:34 PM delete

@izzad
emm tak sebanyak blogger lain..lagi ribu2..haha..aah sebulan punya..sob sob..

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
April 21, 2011 at 3:48 PM delete

dah banyak tue..nak tanye skit bley? cik aish start berblog biler?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 3:56 PM delete

@izzad
haha malu ah pulak nk gtau..sejak 2010.tp thn lepas blog berhabuk.thn ni bru tiup2 habuk kasi kilat..muahaha..jawapan ntah pape ye tak..

Reply
avatar
aNiss :):)
AUTHOR
April 21, 2011 at 4:23 PM delete

banyak tu.. nanti belanja aniss okay =)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 21, 2011 at 4:27 PM delete

fuhh hebat laaaa! ziema punya nuff pun bru bape sen. 25 sen. mmg terbaikkk. hahahah

Reply
avatar
KK
AUTHOR
April 21, 2011 at 4:56 PM delete

salam cik aish...hehe =)
sy nak tya lah psl nuffnag nie..blh x terangkan ssb sy x thu menahu psl benda nie..hehe
contohnya mcm mana dia byr,lps tue..setiap bln kita kena byr ke?? huhu

terima kasih..^^

Reply
avatar
izzad
AUTHOR
April 21, 2011 at 5:49 PM delete

ooo...mengagumkan...nak jadik macam cik aish jugak la...:) Kena usaha keras lagi nie..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 7:04 PM delete

@aNiss :):)
haha ok cik aish belanja anis byr kan ea..haha gurau je.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 7:05 PM delete

@.m y z.
takpe..dulu cik aish pun stat dr 25 sen gak..hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 7:07 PM delete

@KK
ws..

nuffnang ni syarikat pengiklanan yg akan masukkan iklan dia dlaam blog kita. tapi kita kena daftar dulu. takyah bayar pape pun. bila dah daftar, kt letak kod iklan tu dlm blog kita. setiap visitor yg klik iklan tu, kt akan dpt komisyennya..

lagi tinggi traffic blog kita ni, lg masyuk.. sbb tu blogger hebat mcm cik epal tu boleh cash out sampai 2k!

try la k!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 21, 2011 at 7:08 PM delete

@izzad
takpe..sume org mula dr bwh..kena rajin n gigih bru dpt income byk mcm blogger lain..cik aish pun sikit je klu dibandingkan ngn org lain..:)

Reply
avatar
April 21, 2011 at 8:53 PM delete

waa. bestnye ....
kite buat nuff nagn churp2 dua2 ta jalan ..
hmm.. sedih3 :'(

Reply
avatar
Amin
AUTHOR
May 1, 2012 at 5:02 PM delete

wah banyak betul. nuff saya baru RM 2.85. sobs sobs ;(

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...