Tertekan...ada siapa siapa boleh bagi kaunseling?

tarik nafas.........hembus.. tarik lagi..hembus. ok boleh menaip sekarang. OMG, tertekan sudah. ni bukan soal ada siapa siapa yang tekan or wateva. tapi perempuan memang biasa ada perangai pelik pelik ni sekali dalam sebulan. you know it dear..


rasanya terpaksa lupakan hasrat untuk buat Master in Education. Sebab macam macam masalah sekarang ni. kalau dilistkan memang berderet deret kang. tak pasal pasal aku buat scroll box untuk listkan benda tu je. no need. 


fine. ada siapa siapa yang boleh bagi kaunseling atau penampar sedas dua kasi wake up sikit aku pagi pagi ni?please please please..



Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
iemah
AUTHOR
April 12, 2011 at 11:51 AM delete

assalamualaikum...
kita xkan bleh lari dari masalah...
tp setiap masalah mesti ad jln penyelesaiannya...
tertekan mcm mn pun dgn masalah, mesti kena hadapi juga kerana masalah itu mematangkan kita...

think positive, don't think negative...

Reply
avatar
April 12, 2011 at 11:56 AM delete

pang!!!

err...ko dah ok? =p

Reply
avatar
Dinda Iva
AUTHOR
April 12, 2011 at 11:57 AM delete

bernafas ikut mulut...masa hembus make sure mulut bau mint..hehehehe...istighfar banyak2..doa banyak2..zikir banyak...InsyaAllah tenang nanti tuh..hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 12:01 PM delete

iemah : thanks iemah..sebab dah berat sangat rasanya ni..tak tertanggung da..pastu dgn org sekeliling kene buat mcm tak ada apa..:(

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 12:03 PM delete

rose : adehh..sakit ar...cet! hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 12:04 PM delete

dinda iva : thanks iva..fuhh..

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
April 12, 2011 at 1:12 PM delete

smlm x nk kongsi... -_- CPR nk?cm semput je tu. :))

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 1:40 PM delete

CPR? huhu takpelah terima kasihhhh..

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
April 12, 2011 at 1:53 PM delete

xmo la stress2..
cayok cayok!

Reply
avatar
fadhdeela
AUTHOR
April 12, 2011 at 2:50 PM delete

hahahaaahah sabo cik aish..deela pun mlm td tah nape giler nngs sorg kat umahh..hahah biasa la org pmpn tetibe emo :P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 6:00 PM delete

ezy : huhu thanks dear

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 6:01 PM delete

fadheela : tula..kdg2 ada je benda yg buat kt down tiba2..hurmm..perempuan oh perempuan..huhu

Reply
avatar
rj Etika
AUTHOR
April 12, 2011 at 10:55 PM delete

chill...biaselah manusia. mesti ade masalah kan.
dah chill ke belum ni? hahah.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 12, 2011 at 11:04 PM delete

haha..chill sikit..gara gara menapar diri sendiri td..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...