Waktu Paling Sesuai Update Entry

Ok. Sebenarnya semua orang tahu waktu paling sesuai untuk kita update entry kita adalah pada waktu malam mengambang. eh tak. waktu malam. sebab masa tu hormon blogger untuk berblogwalking tu tinggi. membuak buak je hormon tu kan? rasanya tak perlu kot nak jelaskan dengan sejelas jelasnya sebab korang mesti dah tau kan?


ok tapi selain waktu malam, waktu yang paling ideal untuk kita update entry kita adalah pada waktu lunch time. haa aku cakap berdasarkan eksperimen dan bukti yang sahih tau. tak percaya? betul..betul..meh sini aku nak tunjuk buktinya. 


jumlah visitor terpaksa di cropkan sebab cik aish ni pemalu. hahaha




Sebenarnya boleh dikatakan hari hari macam ni. jadi aku pun buat kesimpulan bahawa dorang ni memang blogger tegar sebab sanggup berlapar dahaga tak pergi lunch time semata mata nak blogwalking. muahaha..gurau je. ntahlah. so korang korang apa lagi tunggu. update la waktu macam ni. pastu tengok hasilnya. hehe


Previous
Next Post »

33 komen

Write komen
misz fae
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:15 PM delete

gud info..;)
tapi memang betul..
tyme bulan mengambang n lunch tyme memang ramai BW..;)

sharing info :

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/04/kepercayaan-karut-ketika-haid.html

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:22 PM delete

@misz fae
tu ah..pelik gak dorang ni tk g lunch ke.hehehe..

Reply
avatar
IJAT360
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:24 PM delete

huhu..waktu puncak..ramai yang tengah rehat lorh..idea yang menarik ni..tak terpikir pun ^^

Reply
avatar
April 20, 2011 at 12:27 PM delete

oho...
begitu rupanya...
tapi OE selalu update pagi2...
ehe... sebab waktu tu je yang ada masa...
waktu lain nak pergi blogwalking dan nak buat benda lain pulak...
hehe....
(n_n)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:30 PM delete

@IJAT360
hehe tp ramai yg dah tau sebenarnya..so apa lagi..amal kan insyallah traffic naik..muahaha ..mcm petua org kg lak rasnya

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:30 PM delete

@Orkid Edyliyne @ OrkEd
takpe OE, oe boleh buat auto publish..:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:32 PM delete

@ejulz
perli ah tu..uwaaaa..hahaha..

Reply
avatar
Orang Kampung
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:45 PM delete

thanks.. kena tukar plan ni..
asyik publish awai pgi buta ja.. patut la x laku.. huhu.. trima kasih atas info ini..

Reply
avatar
saya_arief
AUTHOR
April 20, 2011 at 12:49 PM delete

fewiitt..
mantap la trapik dye.
kami malas nak bw..
kui3.
:D

Reply
avatar
April 20, 2011 at 12:55 PM delete

TY for the info Cik.Aish. :)

Reply
avatar
April 20, 2011 at 12:59 PM delete

pas ni nk tahan nafsu update pagi2 sbb nk publish tgh hari lak.hehehe.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:00 PM delete

@saya_arief
haha jgn la perlii..trapik tak kencang mcm arip laaa.hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:02 PM delete

@rara pinkmafia
haha boleh je nak update pgi2...tp cuba publish time tghri..12 ke 2

Reply
avatar
fadh leyanie
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:24 PM delete

blogger sanggup mnahan lapaq dan dahaga,,xpon sambil mngunyah mknn dorg blogwalking.

Reply
avatar
♥sophie♥
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:25 PM delete

heee,, waktu free org org eh.,,haha
tgh ary ngan tgh mlm la cik aish ekkk :)

Reply
avatar
uLan
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:26 PM delete

sebelum nie sukati je publish entry.. heee bila ada idea terus je taip dan publish... pasti nak scheduLe ikut time cik aish nie lah.. :-)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:27 PM delete

@fadh leyanie
haha betul gak tu..malas nak kuar kan..so ngunyah dpn pc je.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:31 PM delete

@uLan
hehe boleh je..simpan draft dulu..then tghri br publish..:)

Reply
avatar
Aisya Rahim
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:32 PM delete

BW boleh mengenyangkan kot :D hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:33 PM delete

@Aisya Rahim
haha..yeke..kira boleh sendawa la lepas tu kekenyangan..hihihih

Reply
avatar
April 20, 2011 at 1:37 PM delete

aha...boleh cuba.waktu tu je pon y free nak blogwalking.time kerje nanti bos marah =p

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
April 20, 2011 at 1:58 PM delete

ziema slalu update entry time org dah tidur sbb siang malam ramai sgt update entry. so masa nak update tu rse lapang je. heheh. actually malu klau org bce entry. just update je then t'pulang nk bce ke tak nak. haha. sifat malu yg sgt tggi ye =____=

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 20, 2011 at 2:04 PM delete

@.m y z.
ya allah bertuah betul..hahaha..jgn la malu malu..entry ziema best apa..rugi klu tak publish time peak hour..

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
April 20, 2011 at 11:30 PM delete

baru tau..dapat info..thanx..huhu..

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:55 AM delete

betul ke cik aish.harus ditingkatkan lagi ilmu mem-blogging. nih.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:24 PM delete

@Hanie_Dew aish tatau la blogger lain camne..tp pengalama aish sdiri mcm tu la :)

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 8, 2011 at 9:30 AM delete

time malam malam tu waktu untuk melayan citer korea..iissshhh... =.='

Reply
avatar
Cik SaL
AUTHOR
December 28, 2011 at 4:13 PM delete

chanteknye blog..sila2 jd follower sal n sal pn de churp2 jugak

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon