ADA APA DENGAN NAMA MARCELLO?

Hai boys and girls. 


seriously aku suka nama MARCELLO. why? sebab nampak very high class. so pengguna nama tu pun mungkin ada kelllllasss gitu. so aku pun search search la orang orang yang guna nama marcello ni. but mostly nama sebenar dalam ic takde pun letak marcello. macam contoh nama orang tu Farah. contoh ok. nama samaran farah marcello. tapi dalam ic takde pun marcello tu. 

selalunya yang guna nama samaran letak marcello ni blogger la. tapi aku memang suka blog dorang ni. macam kelass gitu. contoh macam blog IRINE NADIA MARCELLO, AIZUL MARCELLO, ok dua dua blog ni memang best okey tak tipu!

macam kena je blog tu dengan nama dorang. no wonder la ramai follower. tapi ada tak yang guna nama bedah marcello? macam tak kena pulak kan? tapi nak title marcello punya pasal, letak jugak ah kan walaupun macam pelik je dengar. hehe. ehem

apa kata kita femeskan nama MARTOPO pulak? macam linda martopo ke.. haish kelakar pulak kalau letak dekat nama aku. aish marcello macam pelik. aish martopo macam keji je kalau nak letak. hahaha. takmo la. biar la apa je nama samaran yang kita nak guna dalam blog ni. asalkan sendiri puas.

ada apa pada nama?
Previous
Next Post »

17 komen

Write komen
syieda
AUTHOR
May 30, 2011 at 5:18 PM delete

hahaha syieda martopo..kuikui..klakar la plak letak name sndiri macam tu..hikhik :)

Reply
avatar
BlogIND
AUTHOR
May 30, 2011 at 5:36 PM delete

follow
www.areapanas.com

Reply
avatar
BlogIND
AUTHOR
May 30, 2011 at 5:37 PM delete

hai,
www.areapanas.com

Reply
avatar
May 30, 2011 at 5:43 PM delete

mish martopo. kuakuakua...hampeh je rasa.

Reply
avatar
Bluewendy
AUTHOR
May 30, 2011 at 6:03 PM delete

hihi..marcello tuh sedap jek dgr..martopo tue, macam nak kena tampor jek..hihi

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 30, 2011 at 6:15 PM delete

ziema martopo?? errrrr tak sanggup! haha. ziema tajima okay :DD hakhak. pengsan!

Reply
avatar
AISH
AUTHOR
May 30, 2011 at 6:30 PM delete

@Bluewendy haha betul2..mcm nak penampor je

Reply
avatar
AISH
AUTHOR
May 30, 2011 at 6:30 PM delete

@.m y z. ziema tajima? haha.. ok gak tu.. aish tajima lgi pengsan kan

Reply
avatar
May 30, 2011 at 9:07 PM delete

aish martopo..smart tu hik2 :P

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 30, 2011 at 9:13 PM delete

name bedah marcello pon kelas gtu..
keh3

Reply
avatar
May 30, 2011 at 9:16 PM delete

cik aish hehe .. blog ni ade kenangan tersendiri bagi ps ..

sebab petama kali ps join segmen cik aish mase tu .. hehee

Reply
avatar
AISH
AUTHOR
May 30, 2011 at 9:18 PM delete

@[sutera kasih] huishh...kelass gitu.haha

Reply
avatar
AISH
AUTHOR
May 30, 2011 at 9:18 PM delete

@Cik Ezy haha.. takpela..kelas sgt tu..susah nnt

Reply
avatar
May 30, 2011 at 10:22 PM delete

huhu, kalau nama 'D'ya Marshmello' pon ade kelasss gitu..heheh :)

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 31, 2011 at 5:57 PM delete

hakhak. AISHwarya rai cunnn :PP

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...