APA PERASAAN KORANG DENGAN STYLE BALAS MESEJ MACAM NI?

Lelaki A : Hai tengah buat apa tu?
Gadis X : Hai. tengah tengok TV. You?
Lelaki A : Baring
Gadis X : Oo oookaayy.
Lelaki A : Ok.
Gadis X : K

5 minit lepas tu

Lelaki A : You kerja mana sekarang?
Gadis X : Kat Seremban. Tapi I dapat offer kerja dekat Petaling Jaya..bla bla bla bla...(panjang reply)
Lelaki A : oo..
Gadis X : kelakar la you ni.
Lelaki A : Np?
Gadis X : Suka reply satu patah perkataan
Lelaki A : nape?

lol..

tensen nya aku kalau aku reply punya panjang berjela, kau reply satu perkataan je. pelik jugak. lagi banyak perkataan kita hantar lagi banyak kena cas ke? haha. aku pun tak tau nak borak apa dengan lelaki kategori ni. korang pernah tak alami? korang buat apa ea??

Previous
Next Post »

42 komen

Write komen
May 17, 2011 at 12:22 PM delete

kah3 ... buat segan je kan .. :D

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 17, 2011 at 12:22 PM delete

senyap je terus malaas layan buat sakit ati jek hehehe

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 17, 2011 at 12:25 PM delete

sllu sgt2..
kdg2 rase nk cekik2 je org tu..
muahaha..
geram tau.,
kite bkn maen ramah..
die jwb seketul2..
last2, mls nk lyn..
msg jela ngn org laen,.
keh3

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
May 17, 2011 at 12:38 PM delete

itu tanda2 msj malas nak layan ni...

Reply
avatar
mottymot
AUTHOR
May 17, 2011 at 12:46 PM delete

memang betol. tp plg sakit hati bila kita taip panjang panjang dia reply 'K' je. baik tak payah mesej kalau setakat K je. HAHAA ~

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
May 17, 2011 at 12:46 PM delete

fara paling benci org balas K je..rasa nak hentuk2 kpala dia..hehe..

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
May 17, 2011 at 12:47 PM delete

haha.selalu dapat kwn sms camne.last2 balas

"U,macam bosan je?.kalau bosan,takyah SMS.save sikit kredit I neyh.Lainlah kalau u yg topupkan,hari-hari I SMS.setiap sms satu perkataan.oke bye!"-nampak sangat kedekut nak SMS.hahaha :))

Reply
avatar
May 17, 2011 at 12:50 PM delete

hahaha.....tu biasenyer biler ade keje lain nak pikir tu...:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 1:01 PM delete

@Cik Miraoo buat syp ea? tu la..ingt nak buat syp gak ah..sakit ati oh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 1:02 PM delete

@Cik Ezyhaha tau tkpe...aish pun sakit ati..eehh mcm aish lak gadis X tu kan. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 1:02 PM delete

@ArulchelseAtapi lelaki tu yg start msg dulu..last2 dia msg mcm tu lak..adoiyai

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 1:03 PM delete

@mottymothaha dialog atas tu, yg reply K tu gadis A sebab gadis A tu da masak dengan perangan lelaki tu. tu pasal dia pun balas k je

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 1:03 PM delete

@FaraLoveChocohehe..tu la..nak buat camne ea..kang tk reply kene cop sombong lak kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 1:04 PM delete

@Pembawa_Wacanahehe..tp lelaki tu yg start ajak borak dulu..tp mcm malas je..isshh

Reply
avatar
May 17, 2011 at 1:31 PM delete

likeeee gila gila
mmg tension kot
tapi diorang mcm mmg suka balas msg sepatah sepatah..
KALAU XNAK MSG TAK YAH HNTR MSG DULU..LOL..
xfaham xfham..

latest entry: http://reenrostarizam.blogspot.com/2011/05/contest-friends-forever.html

Reply
avatar
May 17, 2011 at 1:36 PM delete

Owh. byk kali alami. Prempuan pn ada gk reply mcm ni. For sure, it is my GF. so, adakah mknanya si dia malas ber'SMS' sama kita? LOL. ^^!

Reply
avatar
Nabila Huda
AUTHOR
May 17, 2011 at 1:36 PM delete

baru kena semalam.. sadis betui.. rasa mcm nak lempang. tp sayang la pulak..hihi

Reply
avatar
May 17, 2011 at 2:12 PM delete

kalau mish, nanti balas balik. rasakan..hahaha...

takpun, lepas ni pape je dia tanya, just jawab k. nahhh!

Reply
avatar
HAJAR hasan
AUTHOR
May 17, 2011 at 2:28 PM delete

errkkk !!! teeatt.. hajar pun x suka. tp kan! hajar lg trok. kalau btol malas nk reply, stu huruf pun x tulis lgsung. means, x reply lah. biarkn org tu tertubggu2. err.. kejam sikit jer. wee~ :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 2:35 PM delete

@Reen Rostarizamtau tkpe...klu malas msg, jgn hantar msg

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 2:36 PM delete

@Mr.Thinker@Alihuhu ntah la,..takde jawapan..maybe dia style mcm tu kot

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 2:37 PM delete

@najihah sahamihehehe..tu la..tu pasal dialog atas tu, pompuan tu jawab k. dia nak balas balik

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 17, 2011 at 2:37 PM delete

@HAJAR hasanwow..nak cuba lah!! hehehe

Reply
avatar
May 17, 2011 at 2:47 PM delete

Sy pun pnh alami,klau org mcm tu baik xpyh sms.kedekut krdit sgt.benci3......

Reply
avatar
myezatul aQma
AUTHOR
May 17, 2011 at 2:54 PM delete

tak suka mesej2 dengan orang mcam tuh.
pnah jugak merasa msg mcm tuh , then saya buat balik.sengaja nak bg dia rasa...ahahhaha..kejam kan?

visit my latest entry...
http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/05/quilling-yang-comel.html

Reply
avatar
blasahje
AUTHOR
May 17, 2011 at 4:59 PM delete

hmm..bukan stakat orang lelaki jer yang buat camtu dik oi..yang pompuan pun de yang buat macam tu..
akak slalu dapat msj camtu from my sis..akak sms punye la panjang berjela, dia jawab macam tu la. sepatah perkataan je..alahai..sengal je dibuatnye..he3..nasib baik adik akak. kalau lelaki yang baru nak kenal dgn akak pun camtu, akak akan say bye3 je..tu maknanye dia tak interested pun nak kwan ngan kita..( tu pendapat akak la.. )

Reply
avatar
Piah Becok
AUTHOR
May 17, 2011 at 5:08 PM delete

oh. selalu. lagi2 yang jenis tulis shortform kalah formula kimia. memang sakit hati. terase membazir bayar bil telepon bile sms dengan orang camtu.

terbaru:
1. JAHATNYA KAMU!!
2. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
3. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
4. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 17, 2011 at 5:17 PM delete

msg pendek2 mmg buat aku je emo balik. nk msg kte tp msg cmtu bek tayah msg. ngabeh kan kedit jek huhu

Reply
avatar
May 17, 2011 at 5:28 PM delete

kalau mcm ni, buat bodoh je senang.
hahhah.
geram owhh! skit aty je.
same lah mcm bf beyla. rase nk lempang je.
sebab tuh dlm 1ary tade nye nk msg die. wakakka.
:p

Reply
avatar
Azie Azman
AUTHOR
May 18, 2011 at 12:55 PM delete

haha..pernah jugak mesej dengan orang macam ni.
tensen je kan.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:26 PM delete

@Nurul Ain Sakimonhaha benci kan? jgn layan lagii

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:26 PM delete

@myezatul aQmahaha tu la yg gadis X tu cuba buat!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:27 PM delete

@blasahjetu la nampak mcm tk intersted..tp dia yg mula msg dulu!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:27 PM delete

@Piah Becokhaha betul tu..membazir! reply sekali cukup!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:27 PM delete

@Cik Mirahuh tau tkpe! buang maso!!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:28 PM delete

@Cikbeyla Nabiellahehe kejam..tp tu la sepatutnya..kita geram kannn ngn org mcm tu

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 25, 2011 at 11:36 PM delete

hakhak eeeeeeeeeeeeee sumpah tak suka kalau org reply macam ni +___+

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...