blog! Bertukar!

eh eh korang tak salah rumah ea. betul dah tu. ni Belog Cik Aish. mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung jari kaki, sebab terpaksa buat korang loya dengan blog pink yang gila pink macam air bandung ni. bak kata Ziema, kitorang join geng dot dot. hehe. polka dot la!

sebenarnya blog ni masih dalam construction lagi. sorry kalau buat korang rasa tak selesa atau sakit mata dengan blog ni. wawawawa. nak buat macam mana, buang tebiat nak letak background pink. sayang dekat header lama. tapi rasanya macam taknak la letak gambar dekat header. malu la. auw. 


Previous
Next Post »

13 komen

Write komen
.m y z.
AUTHOR
May 18, 2011 at 7:42 PM delete

hahah yeay buat geng dot dot. salute tang header. sukaaaa! :D

Reply
avatar
May 18, 2011 at 7:42 PM delete

Patut rasa janggal jaa. ^^!

Reply
avatar
May 18, 2011 at 7:47 PM delete

haha..dulu pun mish suka letak gmbar. tp skang dh malu. tp ade rasa nak letak balik r gmbar kt header tu. heeehhe...tgk mood dulu cemana,. kan..:)

btw, memang minat polka dot eh?

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
May 18, 2011 at 7:58 PM delete

yeayyy pinky..:P

Reply
avatar
Liyana Lunia
AUTHOR
May 18, 2011 at 8:38 PM delete

yahooooooo ! kita pun geng polka juga mcm awk cumenye polka itew tecik jee ;p

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
May 18, 2011 at 8:40 PM delete

Tomei3....i likeeee baby!ehhehee :)

Reply
avatar
n.asha
AUTHOR
May 18, 2011 at 9:13 PM delete

patut la rase lain mcm je. suka2. header tu lg kite suka.

Reply
avatar
Cik Ezy
AUTHOR
May 18, 2011 at 9:57 PM delete

ok la polka dot..
blog cik ezy on polka dot..
ekekke

Reply
avatar
Hazrina Erin
AUTHOR
May 18, 2011 at 10:11 PM delete

comel la!yg penting pink!!^^

Reply
avatar
syud
AUTHOR
May 18, 2011 at 11:43 PM delete

cantik laaa..hahaha.. syud suka pink !

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon