Blog Paling Popular

Korang mesti dah tahu kan sekarang ada Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular. Tak tahu lagi? Pergi Blog Abang Ben. Aku terkejut jugak sekarang ramai betul blogger yang berlumba lumba buat anugerah untuk blog popular ni. Best betul! 

Dan yang menyertai pertandingan macam tu dah tentu lah blog yang popular. Macam mana nak tahu blog kita popular? Tengok dari jumlah bilangan follower ke? Dari jumlah page view? atau dari segi jumlah cash out nuffnang setiap bulan?

entah. aku pun tak tahu nak jawab. tapi aku tengok perkembangan dunia blogging sekarang. semua berebut rebut nak jadi popular. tapi memang best pun jadi popular ni. bila ramai pengikut, mesti kita jadi lagi bersemangat nak blogging. erk yeke?

maybe sebab tu kot orang sana sini buat anugerah blog popular, anugerah blogger popular dan macam macam lagi ah. korang tak nak masuk ke? hehe. tapi aku tercari cari jugak. tak ada ke siapa siapa nak buat anugerah blog paling berkualiti?

sebab dalam fikiran aku ni ada dah senarai blog newbie yang aku rasa cukup berkualiti tapi kurang popular.

so nak tanya pendapat korang tentang isu blog paling popular ni

Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
COTTON LADY
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:39 PM delete

bg ler ler list tue.nk usha jgk ^.^

Reply
avatar
nuriz
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:45 PM delete

mcm anugerah bintang popular le pulak hehe

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:46 PM delete

huhu tak terasa nak masok pon anugerah2 tu sume.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:48 PM delete

@COTTON LADYhohoho...tu la..rasa mcm nak bg je..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:48 PM delete

@nuriz
hehe tau tkpe..haish

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 1:52 PM delete

@Cik Mirahehe..mira join la..mana la tau bertuah ke kan hehehehe

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
May 3, 2011 at 2:06 PM delete

@Cik Aish hahha tidak same sekali. i tak femes pon. dan tanak femes. :P

Reply
avatar
May 3, 2011 at 2:07 PM delete

hmm kan kan...mcm2 lah kan.sume nk buat anugerah kan.kalo rara join kompom kompom kalah.

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
May 3, 2011 at 2:26 PM delete

kalau nak msuk blog pling popular mmg tak layak lah kan.

lagipun lagi suka low profile. hehe.

sape2 yang tersenarai tu tahniah lah :D

kak aish tak join ke? :DD

Reply
avatar
May 3, 2011 at 2:35 PM delete

popular sng je nak nilai...
tapi quality tu terlalu subjective... ^^

Reply
avatar
May 3, 2011 at 2:54 PM delete

nokomen lah anugerah2 camtu..hehe bagi sy, blogging utk sy berkongsi suka duka dan info yg boleh bg manfaat kt others..bkn mudah nk buat org suka baca blog kita kan, bkn mudah jgk nk cari loyal readers..btw, contest2 cmtu okey jgk so dpt kenal ramai blogger lain :)

Reply
avatar
Syiera Bucuk
AUTHOR
May 3, 2011 at 3:37 PM delete

it's a normal thing dear...ckp omputih lak....biasela..nk glamour katakan...hikhik...tgk mcm skrg ni org berblogging lebey ke arah tuk glamour..kdg2 content kelaut..btw,nak wat cmna..dh org suke..tp syiera salute sstgh blogger yg femes2 ni..pentingkan content..cma peliknye ade jgk yg mtk sponsor la..what the heck??heee..laen org laen pndpat..dat juz piece of mine...chill....=)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 4:08 PM delete

@rara pinkmafia
haha..tkpe tkpe..kt bg sokongan je la

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 4:08 PM delete

@.m y z.hahaha jgn la uat lawak ziema..klu aish join komfem la kalah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 4:09 PM delete

@Shamsuddin Amin
yup..sgt subjektif..lain org lain tanggapan dia ttg blog berkualiti

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 4:10 PM delete

@[sutera kasih]yup..susah nak buat org suka ngn blog kt..but segmen yg abg ben buat tu mmg betul2 menarik n boleh tambah kenalan kan?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 3, 2011 at 4:11 PM delete

@Syiera Bucukyup..ada sesetgh blog popular yg pentingkan content..tu yg buat kt stay ngn dorang :)

Reply
avatar
Aimie Lieyana
AUTHOR
May 3, 2011 at 5:18 PM delete

tak layak nak join blog paling popular ni heheee..sbb blog aimie tak fofular pom kui3..

Reply
avatar
anggunpesona
AUTHOR
June 10, 2011 at 11:01 PM delete

rasanya belum masuk dah kena reject sebab blog saya langsung orang tak tau. Macam mana nak popular

Reply
avatar
kaki blog
AUTHOR
August 2, 2011 at 1:57 AM delete

you.. cant u join my blog.. i mau cri kwan nie. sbb i tgh lawan dngn mmeber nie..spe dpt kwan pling bnyak sblum raye.. die akan menang.. :P

Reply
avatar
August 21, 2011 at 7:07 AM delete

asal u x masuk... banyak folower... popular la tu

Reply
avatar
lisahanie
AUTHOR
December 26, 2011 at 1:53 PM delete

Suka baca sini, cantik blog, nak share video downloader baru dapat memang cepat boleh cuba http://www.mediafire.com/?mnkzjwwz66wdhg4

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon